Se alle de fantastiske programmer, som du kun kan finde her på Viafree!

Fruerne uden Filter
Se med her, når fruerne deler deres uforbeholdne meninger om alt, hvad der sker i Forsidefruer.
Mit Paradiso Liv
Hvordan er livet for deltagerne efter Paradise Hotel? Hvordan er det at blive kendt? I Mit Paradiso Liv følger vi det nye liv, som deltagerne oplever det, så snart de sætter fødderne på dansk jord efter deres livs oplevelse på Paradise Hotel.
Linses DyreSquad
I Linses DyreSquad tager Linse Kessler og en af Danmarks førende hundetrænere, Christina Højgaard, ud i Danmark for at hjælpe 10 udvalgte familier med at få genskabt harmonien med deres kæledyr!

Seneste episoder

Partychef på Afveje
Episode 7
Dette program er produceret i samarbejde med UngRejs. I sæsonafslutningen af Partychef På Afveje holder Philip kæmpe sangriafest og afskedsmiddag for sin ansatte Michelle. Philip bliver også forsøgt lokket med i byen af gæsterne--så falder han i festgryden endnu en gang eller har han lært at sige nej, så han kan forblive den ansvarsfulde destinationschef?
12. okt 04:10
Partychef på Afveje
Episode 6
Dette program er produceret i samarbejde med UngRejs. Philip får en brat opvågning, da hans chef fra UngRejs tager kontakt til ham. Gæsterne har klaget, og Philip har været for voldsom over for gæsterne og ikke gjort sit arbejde. Den festglade Philip bliver nu stillet over for et ultimatum: Gør dit arbejde eller bliv fyret. Kan Philip løse opgaverne, eller er det farvel og tak til destinationschefen?
5. okt 04:10
Fruerne uden Filter
Episode 6
Janni og Gunnvør reagerer 6. og sidste episode af den nye sæson af Forsidefruer.
4. okt 18:50
JuicyNews
Episode 78
Hør blandt andet, hvordan det er for ekskæresterne Maja og Jonas at bo sammen i "Paradise Kollektivet", og hvem fra lejligheden der hiver flest damer med hjem!
28. sep 14:47
Partychef på Afveje
Episode 5
Dette program er produceret i samarbejde med UngRejs. For destinationschefen Philip May er det ved at tage overhånd i Lloret de Mar og alt er ved at ramle for Philip. Paradisoen Mathias og Philip får dog sig en konge dagsbrandert og får sat gang i festen ved poolen med værelsesvækning og gudsbespottelse. Samtidig har Philip tænkt sig at give sin kæreste Simone en helt speciel gave.
28. sep 04:10

Alle programmer

Paradise Kollektivet
Se alle episoder nu – KUN på Viafree!
Fruerne uden Filter
Nye episoder hver torsdag aften.
Fies Bryster
Se alle episoder her!
Mit Paradiso Liv
Se alle episoder nu!
Paradise 2018 SPECIAL
Se alle episoder her!