Se alle de fantastiske programmer, som du kun kan finde her på Viafree!

Kys eller Cash
PREMIERE: Kys eller Cash – datingprogrammet, hvor du skal swipe mellem kærlighed eller penge!
love island studio
Danmarks største Love Island fangirls, Sigmund Trondheim og Simone Rosenborg, graver i alt det sjove, forargelige og farverige, der hver uge foregår i Love Island!
Fruerne uden Filter
Se med her, når fruerne deler deres uforbeholdne meninger om alt, hvad der sker i Forsidefruer.

Seneste episoder

love island studio
Episode 13
Finalen i Love Island er afgjort og Simone og Sigmund fejrer Juliver sammen med Rasmus og Amanda. De to gæster fortæller, hvordan deres forhold er i dag, og hvilke af de sidste fire par i villaen, de tror kommer til at holde.
1. dec 2018 21:58
love island studio
Episode 12
Der er drama på love island, og Sigmund og Simone taler om afsløringerne fra løgndetektor-testen og villaens nyeste breakup. Paaske og Michel fortæller, hvordan det var at forlade love island, og om de måske har en fremtid sammen som par.
29. nov 2018 12:35
love island studio
Episode 11
Nikolaj fortæller, at han har fundet kærligheden efter Love Island og hvordan hans forhold er til Emilie i dag. Isabella vurderer den nye fyr Jacob og hans chancer hos Nathalie. Endelig deler Isabella sin mening om Jonas og Idas nye kærestetitel, og diskuterer med Simone og Sigmund, hvilke par der holder, når de forlader Love Island.
27. nov 2018 13:18
love island studio
Episode 10
Jamie fortæller, hvad der skete mellem ham og Nathalie i villaen, og forklarer, hvorfor han ikke ville kramme sin grædende partner på trappen. Hør også, om Jamie kunne falde for den nye pige Naja, og hvad han synes om måden, han er blevet fremstillet på i love island, når han svarer på seerspørgsmål.
22. nov 2018 14:54
love island studio
Episode 9
Lisbeth Østergaard er gæst og fortæller, hvilket par i villaen, der er hendes favorit. Derudover deler hun en sjov historie om sit første møde med Rasmus og en overraskende hemmelighed fra settet på Love Island. Sigmund og Simone ser nærmere på villaens nyeste gæster Joakim og Paaske.
20. nov 2018 13:29