Se alt det bedste reality fra TV3.

Gustav & Linse på udebane
Linse Kessler og Gustav Salinas bliver kastet ud i ekstreme situationer i en rejsereportage, hvor de to kommer på udebane.
Divaer i Junglen
Deres sande habitat er i spotlight og blitzlys på den røde løber, men kan divaerne også overleve i junglen?

Seneste episoder

Familien fra Bryggen
Episode 8
Det er blevet tid til sæsonens sidste omgang af Familien fra Bryggen, og der sker flere store ting for familien. Stephanie og veninden Burger tager til Paris på en vigtig tur.
6. dec 05:10
Familien fra Bryggen
Episode 7
Der er besøg hjemmefra på Linses Bed and Breakfast. Stephanie, Cengiz, Alba og Didde har alle taget turen til Sydspanien for at holde ferie sammen, og det går ikke stille for sig.
29. nov 05:10
Robinson Ekspeditionen
Episode 13
De startede 27, nu er de 5 tilbage. Årets sejeste overlevere har klaret sig 42 dage på en øde ø og udraderet deres modstandere én for én. Nu venter en sej finalefase med ekspeditionens hårdeste f...
26. nov 05:10
Familien fra Bryggen
Episode 6
Linse har fundet en knude i halsen, som hun er lidt nervøs for, og den vil hun gerne have undersøgt og når Linse er i København, vi hun rigtig gerne se sin familie.
22. nov 05:10
Robinson Ekspeditionen
Episode 12
Med kun 7 dage tilbage af ekspeditionen er de 7 sidste overlevere gået ind i den afgørende fase. De kan så småt ane både trofæ og den halve million lige om hjørnet.
19. nov 05:10