Se alt det bedste reality fra TV3.

Forsidefruer
De er mødre og karrierekvinder, og så lever de et liv på forsiden af aviserne! Forsidefruer er et eksklusivt portræt af de seks skønne fruer; Sarah Louise Christiansen, Janni Ree, Amalie Szigethy, Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard og Jackie Navarro.
Robinson Ekspeditionen
Der er fighterne. Der er de følsomme. Der er de nederdrægtige og de uretfærdige. En ting er sikker: Dem, der sætter de allerstørste aftryk, bliver altid enten helte eller skurke.
Divaer i Junglen
Deres sande habitat er i spotlight og blitzlys på den røde løber, men kan divaerne også overleve i junglen?

Seneste episoder

Familien fra Bryggen
Episode 1
Familien fra Bryggen er tilbage og Linse vender hjem til Danmark og familien efter et år i Spanien, hvor hun har udlevet sin drøm og drevet et B&B.
14. feb 05:10
Familien fra Bryggen
Episode 8
Det er blevet tid til sæsonens sidste omgang af Familien fra Bryggen, og der sker flere store ting for familien. Stephanie og veninden Burger tager til Paris på en vigtig tur.
6. dec 2018 05:10
Familien fra Bryggen
Episode 7
Der er besøg hjemmefra på Linses Bed and Breakfast. Stephanie, Cengiz, Alba og Didde har alle taget turen til Sydspanien for at holde ferie sammen, og det går ikke stille for sig.
29. nov 2018 05:10
Robinson Ekspeditionen
Episode 13
De startede 27, nu er de 5 tilbage. Årets sejeste overlevere har klaret sig 42 dage på en øde ø og udraderet deres modstandere én for én. Nu venter en sej finalefase med ekspeditionens hårdeste f...
26. nov 2018 05:10
Familien fra Bryggen
Episode 6
Linse har fundet en knude i halsen, som hun er lidt nervøs for, og den vil hun gerne have undersøgt og når Linse er i København, vi hun rigtig gerne se sin familie.
22. nov 2018 05:10