warning iconVideoen er ikke længere tilgængelig
 • Episode 1

  1 dec 2018

  Luksusprinsessen Simona har inviteret sin date Adam på lækker champagnebar for at teste, om han kan begå sig i de eksklusive omgivelser, hun elsker så højt. Og så tager det nyeste skud på For-Lækker-stammen, Jonas Ptak, på jagt efter den perfekte 10’er, når han tager sin blinddate med ud for at nørde arkadespil.

 • Episode 2

  1 dec 2018

  Beauty-queen'en Julie fortsætter jagten på den store kærlighed, når hun skal ud at spille minigolf med daten Klaus. Men som daten skrider frem, bliver hun mere og mere overbevist om, at han ligner én, hun kender alt for godt. Og så kommer Fie på glatis i skøjtehallen med daten Simon, som hun for alvor fejer benene væk under.

 • Episode 3

  1 dec 2018

  Efter at have dumpet en date for at ligne hendes far, skal Julie denne gang ud at klatre med blinddaten Marc, som viser sig at være lidt af en Tarzan. Og så har Jonas Ptak inviteret For-lækker-vennen Simon ud for at spise en ægte bromance brunch, for han har nemlig en overraskelse til ham.

 • Episode 4

  1 dec 2018

  Simon trækker i taekwondo-dragten med tilhørende sort bælte, så han er helt på hjemmebane, når han skal på hårdtslående date med Jonas Ptaks søster Simone. Og så skal Jonas også selv på en date, hvor han skal ud at eksperimentere med blinddaten Frederikke, for hans kommende kæreste skal nemlig – udover at være en perfekt 10’er – også helst have noget mellem ørene.

 • Episode 5

  1 dec 2018

  Jonas er vild med adrenalin og vind i håret, så han har inviteret daten Sidsel med på travbanen for at være jockey for en dag. Men Sidsel er ikke ligefrem en hestepige. Og så får Fie sig noget af en overraskelse, når hendes blinddate, som hun noget overraskende skal ud at spille badminton med, viser sig at være en knap så hemmelig beundrer.

 • Episode 6

  1 dec 2018

  Jonas skal på en hårdtpumpet 2. date med Sidsel, hvor han får rig mulighed for at flexe sine store guns og tjekke Sidsel ud i noget mere stramtsiddende tøj. Og så besøger Fie For-Lækker-veninden Julie i hendes nyåbnede klinik for at snakke beauty og få en spraytan, så hun kan være toptunet og lækker brun til fremtidige dates.

 • Episode 7

  1 dec 2018

  Jonas Ptak fortsætter jagten på den perfekte 10’er, og han kommer et godt stykke ud af sin comfort-zone, når han tager til akro-yoga med daten Katrine. Og så håber Simon, at drømmekvinden med smal talje, stor røv og langt lyst hår dukker op, når han skal ud for at bowle med daten Emma. Og for at spice daten lidt op skal taberen spise noget klamt.

 • Episode 8

  1 dec 2018

  Simon skal på blinddate, hvor han skal skyde med bue – og forhåbentlig Amors pil – men daten viser sig at være én, han allerede kender ret godt i forvejen. Og så kommer Julie for alvor på glatis, når hun i jagten på drømmefyren skal prøve kræfter med curling sammen med den to meter høje date Mikkel. Men deres date tager en uventet drejning, når deres snak lander på fodbold.

 • Episode 9

  1 dec 2018

  Efter en lang række blinddates, hvor kemien ikke har været der 100 %, har Fie nu taget skeen i den anden hånd og inviteret sin gode ven Lenny med på date. De skal til tarot-læser for at finde ud af, om de kan få en romantisk fremtid sammen. Og så skal luksusprinsessen Simona på massage-date i eksklusive omgivelser med daten Jesper, som viser sig at have et meget specielt studiejob.

 • Episode 10

  1 dec 2018

  Jonas skal på eksklusiv date i kogekunstens højborg, hvor han skal lave sushi med daten Maria, som overrasker ved at have en del husdyr derhjemme. Og så fortsætter Fie og Lenny deres date, for efter en øjenåbner af et besøg hos tarotlæseren Susanne tager de på café for at få snakket tingene igennem og for at finde ud af, om de rent faktisk kan have en fremtid sammen.