• Episode 1

  1 sep 2018

  Luksusprinsessen Simona tager på eksklusiv spa-date med Nicky, som chokerer hende ved at have en knap så gennemtænkt tatovering på et meget privat sted. Og så skal den hårdtpumpede Amagerdreng Simon på blind-date med Julie i 35 meters højde.

 • Episode 2

  1 sep 2018

  Beautyqueen'en Julie skal på date i en frisørsalon, hvor daten Ulis vil dulle hendes hår op. Der bliver charmet til den store guldmedalje, men Ulis holder også noget tilbage, som han ikke fortæller lige med det samme. Og så skal For-Lækker-vennerne Fie og Simon sammen ud at shoppe tøj til en dobbeltdate, hvor de hver især har sat hinanden op med en af deres venner.

 • Episode 3

  1 sep 2018

  Strandløven Jonas skal ud at ryste hofter, når han skal på sambadate med Kathrine, som viser sig at være lidt af en haj til det, da hun har brasilianske rødder. Og så skal For-Lækker-vennerne Fie og Simon dobbeltdate hjemme hos Simon, hvor han overrasker dem alle ved at fortælle om sit noget specielle bijob.

 • Episode 4

  1 sep 2018

  Julie, som elsker konkurrencer og hader at tabe, skal ud at hoppe på trampolin med daten Sami, som må trække op i trøjen og vise vaskebrættet frem i forsøget på at imponere hende. Og så skal Simona på blind date på en fancy sushirestaurant med Victor, som desværre viser sig ikke at kunne lide fisk.

 • Episode 5

  1 sep 2018

  Julie tager på en hårdtslående date med thaibokseren Isaac, som hun imponerer med sine færdigheder i ringen. Og så er der en gigantisk hårkrise under opsejling hos Fie, når hun og For-Lækker-veninden Simona skal til Reality Awards. Gæsterne vælter ind til førfesten, men hun må tage imod dem med morgenhår, da frisøren ikke er dukket op.

 • Episode 6

  1 sep 2018

  Simon får både pulsen op og hænderne fulde, når han skal ud og poledance med Stine Kronborg. Og så skal Julie på sin anden date med thaibokseren Isaac. Denne gang er det på hendes beauty-hjemmebane, for de skal nemlig have ordnet negle, og det har den ellers hårde Isaac det ikke super fedt med.

 • Episode 7

  1 sep 2018

  Jonas har inviteret daten Natacha med på keramikværksted for at teste, om hun både er kreativ og god med hænderne. De skal nemlig forme den perfekte krop i ler. Og så besøger Simona den tidligere For-Lækker stjerne Rikke Chili for at snakke silikonebryster og brazilian butt lift, og det bliver noget af en øjenåbner for Simona.

 • Episode 8

  1 sep 2018

  Simona skal ud og spille petanque og drikke lækker vin med blinddaten Frederik, som kommer langvejs fra. Hun er super spændt på at møde ham og håber selvfølgelig, at han lever op til hendes lange liste af krav til den perfekte mand. Og så skal Fie på en sukkersød date med Daniel, hvor de skal konkurrere om at lave de flotteste flødeboller.

 • Episode 9

  1 sep 2018

  Julie skal til tatovøren og have lavet sin underboobtattoo færdig, og hun tager For-Lækker-vennen Jonas med. Dels fordi han kan holde hende i hånden, men også fordi hun har en overraskelse til ham. Og så er Fie på jagt efter en badboy, og han må gerne bære uniform. Derfor har hun inviteret blinddaten Mads med på skydebane for at tjekke, om han er mand nok til at håndtere et våben.

 • Episode 10

  1 sep 2018

  Simon går meget op i god vin, og derfor har han inviteret sin blinddate Nichole Valentina med på fancy vinbar. Men det viser sig hurtigt, at hun gemmer på en stor hemmelighed. Og så skal Jonas på date med Julies “snack” af en veninde, men daten får en pinlig start, da Jonas ikke kan huske, at han har mødt hende før.