• Episode 1

  11 sep 2014

  Gustav besøger For lækker-vennen Kay i Randers og tager på date med den 19-årige Mathias. Gustav og Mathias finder ud af, at de deler en frygtelig oplevelse, da de begge har været udsat for hate-crimes pga. deres seksualitet. Brystmanden Kay tager også selv på date, og bliver begejstret da han ser, at Cecilie har silikonebryster. Men hvad Kay endnu ikke ved er, at Cecilie er født som dreng, og har skiftet sit køn. Det nye ansigt Nikita er lige det fyrene vil have, og daten Simon forsøger da også at give den blonde skønhed alt det, hun beder om. Men Nikita kan ikke bruge Simons forkælelse til noget med mindre han lever op til hendes krav: Har han et godt job, en lækker bil, tandpastasmil, er han veltrænet nok og hvor gammel er han egentlig? Panda er klar til at se sin date Charlotte igen, men han taber næsten kæben, da hun fortæller, at hun har været sammen med en af hans venner.

 • Episode 2

  18 sep 2014

  Kay går i chok, da daten Cecilie fortæller, at hun har været igennem en kønsskifteoperation. Gustav vil have en rigtig mand, så han er spændt på at høre, om daten Mathias er aktiv eller passiv. Københavnerpigen Line tager på date med Kim, der synes, at Line har taget for høje sko på. Men for Line er det ikke stiletterne, der er et problemet - det er Kims højde. Den veldrejede universitetspige Rikke bilver sat op på blinddate med sin tidligere studiekammerat Dennis. Rikke elsker Dennis' humor og hans røde hår, men kan hun se ham som andet end en god ven. Den to meter høje Daniel keder sig med daten Natasja, så i et desperat forsøg på at få hende til at åbne op, begynder han at spørge til hendes sexliv.

 • Episode 3

  25 sep 2014

  Gustav rejser med vennen Alexander til homoparadiset Sitges i Spanien for at finde drømmemanden. Gustav bliver dog slemt skuffet, da byen viser sig at være fyldt med gamle, overvægtige og behårede mænd. DJ Panda lokker sin date Maria med i musikstudiet, hvor han skal prøve at indspille en sang for første gang. Nikita prøver desperat at finde noget, hun har til fælles med sin date Seth, der ikke ser tv, men i stedet læser bøger fra 1700-tallet. Seth får dog Nikitas opmærksomhed igen, da han pludselig overrasker hende med, at de skal ud at flyve i helikopter. Fitnesspigen Patricia går i chok, da hun møder sin blinddate Mark, som hun har flirtet med for år tilbage. Siden sidst Patricia så Mark har hun tabt næsten 30 kg, mens det nærmest er gået den anden vej for Mark.

 • Episode 4

  2 okt 2014

  Brystmanden Kay forstår godt, at daten Malene vil have lavet sine bryster større, selvom hun allerede har fået lavet dem en gang. Til gengæld kan Kay kun grine, da Malene siger, at hun vil have opereret sin næse. Det kan Kay slet ikke se fornuften i. Rikkes date sørger for den mest perfekte fødselsdag med spaophold, masser af forkælelse og en gave, der rammer Rikke lige i hjertet. Patricias date er en blød, ung mand, der skriver digte og har røde roser med til hende. Det hele er meget romantisk, men måske er det hele også lidt for sødt for fitnesspigen Patricia. Gustav fortryder, at han tager vennen Alexander med til et forretningsmøde med ejeren af en lokal skønhedsklinik. Gustav vil samle nok viden til at åbne sin egen skønhedsklinik, men Alexander bliver ved med at sabotere mødet, så Gustav er tæt på at miste besindelsen.

 • Episode 5

  9 okt 2014

  Gustavs spanske eventyr tager en uventet drejning, da hans date Amos tropper op i dametøj. Gustav er kun på udkig efter en rigtig mand, så han finder på en løgn for at slippe væk, men Amos er ikke så let at komme af med. Nikita bliver for en gang skyld genert, da hun møder den høje, flotte Kasper, der laver drinks til hende på sin egen Københavnerbar. Daniel kan slet ikke komme sig over, hvor lækker daten Frederikke er. Der er bare det problem, at Daniel kendte Frederikke, da hun var et barn, så daten igennem må Daniel kæmpe for at se Frederikke som den unge kvinde, hun nu er blevet. Den biseksuelle københavnerpige Line bliver inviteret på kunstgalleri af sin beundrer Stephanie. Den slags interesserer slet ikke Line, men langsomt begynder hun at få interesse for billedkunst og for Stephanie.

 • Episode 6

  16 okt 2014

  Nikitas anden date med Kasper kommer skidt fra start, da han har arrangeret en dag på golfbanen. Den slags er alt for kedeligt for den blonde skønhed, alligevel overgiver Nikita sig undervejs og må give Kasper et kys eller to. Mens Lines date Stephanie er helt klar på at se Line igen, ved Line ikke helt, om hun vil være sammen med en pige, der aldrig før har haft en kæreste. Gustav kommer i lære i en spansk skønhedsklinik og vennen Alexander leger hans kunde. Alander viser sig hurtigt at være den mest besværlige kunde, Gustav nogensinde kommer til at møde, men så er det godt, at Gustav kan få Alexander til at lide... for skønheden. Daniel føler sig drænet i selskab med sin alt for negative date Mette, der ellers har lige det udseende, Daniel går efter.

 • Episode 7

  23 okt 2014

  Kay og Gustav tager på kano-dobbeltdate på Gudenåen. Kay er et rigtig naturmenneske, så han må opdrage på daten Louise, der viser sig at være et skovsvin. Imens nyder Gustav en romantisk picnic med daten Daniel. Gustav er enormt tiltrukket af Daniel, og lader sig friste af et kys. Nikita er blevet charmet til en date med den kække bager Tobias. Som altid skal der en rigtig mand til at holde trit med den blonde skønhed, så måske har den unge bagersvend slået et for stort brød op. Den veldrejede brunette Rikke vinder over sin date Kasper i bueskydningskonkurrence. Som straf skal Kasper balancere et æble på hovedet, mens Rikke skyder til måls efter det.

 • Episode 8

  30 okt 2014

  Gustav finder ud af, at han er blevet ført bag lyset af daten Daniel, som han skal ud med igen. Daniel har en kæreste på Facebook, så nu vil Gustav konfrontere Daniel med hans løgne og dobbeltspil. Kay tager til frisøren for at gøre sig lækker til sin date Sara. Kay, der kalder sig selv Danmarks største Nik&Jay-fan, får samme fletning, som sit idol Nik. Kay fortryder dog at han har gjort så meget ud af sig selv, for Sara ligner slet ikke sig selv fra billeder på Facebook. På Line og Rikkes dobbeltdate er det kun Rikke, der kan se potentiale i sin date, John. Line har fra start opgivet daten Wu, hvis idé om en drømmedate er en tur i limousine til Bakken og turpas til alle forlystelserne.

 • Episode 9

  6 nov 2014

  Gustavs modelven Kris Lukas har fundet en rigtig Brad Pitt-type til Gustav. Gustas date Lasse viser sig dog at være en splejset fyr, der vil lære Gustav at hulahop-danse. Selv for Gustav er hulahop-dans alt for bøsset. Kay har skrevet med sin date Isabel i et Nik&Jay-forum på nettet, og da Kay møder Isabel, tager hun ham med rundt på en selvguidet tour i Nik&Jays fodspor. Kay og Isabel drister sig til at ringe på hos Nik&Jay-fans musikstudie, og det kaster noget af en overraskelse af sig. Kay og Isabels date byder også på kys og en duel på viden om deres fælles idoler. Måske har Kay mødt en større fan af Nik&Jay end han selv er. Endelig møder Panda og daten Maria noget af en udfordring, da de tager til Sverige for at køre jeep i terræn.

 • Episode 10

  13 nov 2014

  Nikita og daten Mads får en privat madleksion på en Michelin-restaurant. Nikita finder dog hurtig ud af, at der er mere mand over kokken David end Mads, så hun er interesseret i at vide, om David har en kæreste. Stjernehomoen Gustav skal optræde med sit hit til Pridefest i København, og For lækker-vennen Kay er tager med for at se showet. Da Gustav løber ind i hulahop-danseren Lasse, er det godt, at Kay er der til at hjælpe Gustav med at afvise ham. Daniel og daten Julie laver flødeboller sammen og uden at vide, hvordan Julie reagerer på det, vælger Daniel at klaske en flødebolle i hovedet på hende. Rikkes date Simon er en stor, tavs fyr, der ikke viser meget selvsikkerhed på dansegulvet, men da først de får en samtale i gang, viser Simon sig at være en velargumenteret og intellektuel fyr, hvilket er lige det universitetspigen Rikke, er på udkig efter.

 • Episode 11

  20 nov 2014

  Den blonde skønhed Nikita ved slet ikke, hvordan hun skal reagere, da hun møder daten Stevan, der sidder og mediterer på et tæppe. Daten igennem er der masser af overraskelser i daten Stevan, men det er ikke alle overraskelserne, der tænder Nikita. Gustav klæder Kay på til Pride-paraden. Iført mandekjole og Peter Pan-kostume spejder Kay og Gustav efter lækre fyre til Gustav. Daniels date Charlotte drømmer om at blive fotomodel, så hun har inviteret Daniel med til en fælles photoshoot. Daniel bliver noget overrasket, da Charlotte vil have ham til at posere i undertøj. Selvom det er mandens opgave at føre kvinden i tango, viser det sig hurtigt, at Lines date Mikkel slet ikke er mand nok til at håndtere den selvstændige københavnerpige Line.

 • Episode 12

  27 nov 2014

  Rikke tror, at hun har fundet drømmemanden i daten Jesper, men han minder måske for meget om Rikkes ekskæreste, og pludselig fortæller han også, at har han en datter. Daniel viser sig at være Bambi på glatis i skøjtehallen og må noget umandigt hjælpes rundt på isen af daten Simone. Heldigvis har den to meter høje charmør nok selvtillid og selvironi til at vende det til sin fordel.