Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Fremover vil du kunne se Trøje-TV, hvor Rasmus Lund inviterer nuværende og tidligere fodboldstjerner indenfor til at vise nogle af de fodboldtrøjer, som de har byttet sig til gennem karrieren.

 • Episode 1

  Fremover vil Rasmus Lund invitere nuværende og tidligere fodboldstjerner indenfor til at vise nogle af de fodboldtrøjer, som de har byttet sig til gennem karrieren. I dag kigger Martin Jørgensen indenfor, og her viser den tidligere Fiorentina-stjerne nogle af de juveler, som han har samlet i sin glorværdige karriere. Den tidligere landsholdsstjerne fortæller også om, hvordan det gik for sig, da Francesco Totti nægtede at bytte trøje med ham.

  Publiceret: 13 sep 2016

 • Episode 2

  Marc Rieper gæster studiet, hvor han fortæller om alle de fantastiske oplevelser han har haft gennem sin fodboldkarriere.

  Publiceret: 27 sep 2016

 • Episode 3

  I dette afsnit besøger Jesper Grønkjær Trøje TV, og her viser han de fedeste fodboldtrøjer, som han har fået igennem karrieren.

  Publiceret: 19 okt 2016

 • Episode 4

  I denne udgave af Trøje TV inviterer Rasmus Lund, den danske europamester, Henrik "Store" Larsen, indenfor til en snak om karrierens indsamlede fodboldtrøjer og højdepunkter.

  Publiceret: 10 apr 2017

Lignende programmer