Afspil programmetSæson 2 - Episode 25

Favorit

Sæson


Henrik Levysohn, Tommy Kjærsgaard og Anton Bodilsen tager dig igennem alt det seneste fra amerikansk fodbold!

 • Episode 25

  Vi ser frem mod Super Bowl LIV, men først rundes Conference Championships med fokus på bl.a. Aaron Rodgers bemærkelsesværdige passivitet ved sin fumble ved et snap i kampen.

  Publiceret: 24 jan 2020

 • Episode 24

  Vi har nyt fra Hjalte Froholdt, der i et telefoninterview fortæller om sin skadesperiode hos Patriots. Vi runder også Divisional Round-kampene, ligesom vi ser fremad mod de to Conference Championships.

  Publiceret: 20 jan 2020

 • Episode 23

  Hvad gik galt for de hold, der måtte lade livet i Wildcard-runden? Hvad sker der med Tom Brady nu? Og hvem trækker det længste strå i den kommende Divisional Round?

  Publiceret: 16 jan 2020

 • Episode 22

  Ligaens hidtidige træner-fyringer og ikke fyringen af Jason Garrett bliver vendt i dagens program, ligesom fremtiden for Jameis Winston og Philip Rivers.

  Publiceret: 6 jan 2020

 • Episode 21

  Marshawn Lynch er tilbage i NFL efter et års pause, og gutterne i studiet har store forventninger til Seahawks’ running back.

  Publiceret: 27 dec 2019

 • Episode 20

  Udover det ser vi også på Drew Brees og hans rekord-dag i mandags mod Colts, og så kommer Anton igen helt op i det røde felt i denne uges Fakta eller Fiktion.

  Publiceret: 20 dec 2019

 • Episode 19

  Eagles er helt nede og skrabe bunden på receiver-positionen, og det er en vanvittigt desperat situation ifølge Tommy.

  Publiceret: 17 dec 2019

 • Episode 18

  Fyringen af Ron Rivera er den helt store historie i NFL og i dagens program, hvor både Riveras og Panthers’ vinkel bliver dækket. Det samme gør Bradys frustrationer. Og så tager Tommy dig helt ned i quarterbackens armbånd ved at gennemgå indholdet af en wrist coach.

  Publiceret: 6 dec 2019

 • Episode 17

  Kaepernick fortsætter med at spøge i NFL-kulissen, og det gør han også i dagens program, hvor farcen omkring lørdagens workout bliver vendt fra begge sider. Efter flere forespørgsler får du også forklaringen på, hvordan vi på TV3 vælger de NFL-kampe, vi viser. Og så er der comeback til en gammel traver, ligesom Anton for en gang skyld får oprejsning i ”Fakta eller Fiktion” … og han er en lige så dårlig vinder som taber.

  Publiceret: 22 nov 2019

 • Episode 16

  Der er både kærlighed og frustrationer i luften i denne uges program. Tommy og Levy giver udtryk for deres kærlighed til henholdsvis Russell Wilson og Kyle Shanahan, mens Anton får frit lejde til at sende en gedigen sviner afsted til Cowboys’ head coach Jason Garrett. Der er også stor kærlighed til selve spillet og NFL’s format, da det netop giver de overraskelser, som vi så masser af i den forgangne uge. Gutterne taler også om, hvor åbent det hele er i primært NFC, hvor mange hold kæmper med om at ende blandt de seks, der kommer i slutspillet. Bølgerne går også højt i snakken om Lamar Jackson. Tommy holder nemlig fast i, at Ravens’ quarterback og spillestil ikke er holdbar i længden.

  Publiceret: 15 nov 2019

 • Episode 15

  De tre mænd i studiet er i hopla i denne udgave af programmet, hvor Anton brokker sig over NFL’s træneres mulighed for at kaste et challenge flag på pass interference. Og stemningen fortsætter, da Anton og Tommy i den grad gav udtryk for deres uenighed, da Grudenmeteret blev taget op igen efter Raiders’ gode form på det seneste. I studiet blev det også vendt, om det er det rigtige at sende Gardner Minshew på bænken, nu hvor Nick Foles er klar igen for Jaguars. Og så blev Cam Newtons fremtid diskuteret. Endelig er Tommy stadig ikke overbevist om holdbarheden af Lamar Jackson i NFL, mens Anton mener, at det er Patriots, der er mest styrket efter nederlaget til Ravens.

  Publiceret: 8 nov 2019

 • Episode 14

  Aaron Rodgers får igen de helt store gloser frem hos vores tre studieværter over især et kast, han leverede i weekenden. Vi ser på om samarbejdet i Green Bay mellem head coach LaFleur og Rodgers er ved at bære frugt.Desværre er det med pil nedad for Texans, der i søndags mistede J. J. Watt for resten af sæsonen. Og Anton og Levy er også uenige, om Bill O’Brien er en god eller dårlig head coach. Endelig får Minshew-mania også frit løb både i Tommys kærlighedsforhold til ham og i en meget engageret omgang Fakta eller Fiktion.

  Publiceret: 1 nov 2019


Lignende programmer