Afspil programmetSat Af S02E08 – Pierre Emile Højbjerg

Favorit

Sæson


Sat Af er en ny programserie, hvor der bliver snakket fodbold på en anderledes måde, end du er vant til. Det handler om, hvordan fodboldstjernerne er udenfor banen som på den. Det handler mere om deres livsstil end deres rolle i en 4-4-2.

 • Sat Af S02E08 – Pierre Emile Højbjerg

  Drengene slutter sæsonen med et brag. De møder Pierre Emile Højbjerg til en dyb snak om fodbold og livet. Ikke bare om Guardiola-tiden og det at være anfører i PL, men også om livets op- og nedture.

  Publiceret: 9 okt 2019

 • Sat Af S02E07 – AC

  Drux og Flam tager over for at snakke med den varmeste dansker over sundet. Anders Christiansen er netop udtaget til landsholdet, men ellers har det været småt med anderkendelse for den originale AC.

  Publiceret: 30 aug 2019

 • Sat Af S02E06 – Philip Billing

  I afsnit nummer seks i anden sæson mødes drengene med Premier League-kometen Philip Billing, der netop er skiftet for et sindssygt beløb til Bournemouth. Drengene mødte ham inden skiftet til en snak om en svær tid i Huddersfield, det at bruge 14.000 kroner om måneden på taxa, og så fanger de hans bror i en sø i Ballerup.

  Publiceret: 1 aug 2019

 • Sat Af S02E05 – Nicolai Boilesen

  Drengene har mødt FCK-profilen Nicolai Boilesen til en snak om Brøndby-fortiden, en blind mentalcoach og en datter, der måtte kæmpe for livet.

  Publiceret: 28 jun 2019

 • Sat Af S02E04 – Mathias Jensen

  Drengene er igen taget til favoritbyen Vigo, for denne gang at snakke med Mathias Jensen om skiftet til La Liga, interessen fra Premier League, og da han tog pis på medierne og sendte sig selv til Ajax. Den tidligere Superliga-profil åbner op for sit hjem og tanker om alt fra landsholdet til en mistænkelig massageaftale på en landsholdstur.

  Publiceret: 19 dec 2018

 • Sat Af S02E03 – Lukas Lerager

  I afsnit 3 af sæson 2 er Drux og Flam taget til Bordeaux for at snakke med dansk fodbolds mest ukendte stjerne, Lukas Lerager. Bordeaux-profilen snakker om, hvordan det er at være nærmest ukendt, men alligevel en stjerne. Og så fortæller han om vejen til toppen, drømmen om Premier League, den undervurderede franske liga og Neymar og om landsholdet, hvor han startede uheldigt med et dårligt skovalg.

  Publiceret: 4 dec 2018

 • Sat Af S02E02 – Nicolai Jørgensen

  I afsnit to er drengene taget til Rotterdam for at snakke med landsholdsbomberen Nicolai Jørgensen om alt fra livet i Feyenoord til rekorder i Fortnite. Angriberen åbner op om en svær tid efter et Newcastle-skifte, der faldt til jorden og en depressionsagtig tid efter det brændte straffespark ved VM mod Kroatien. Derudover snakker han om forholdet til Ståle Solbakken og FCK, som han godt kunne se sig selv slutte karrieren i.

  Publiceret: 19 nov 2018

 • Sat Af S02E01 – Thomas Delaney & Jacob Bruun Larsen

  Drux og Flam kickstarter sæson to med at tage til Dortmund og snakke med to af de varmeste danskere i spillet – Jacob Bruun Larsen og Thomas Delaney. De snakker med Delaney om skiftet til Dortmund og om at have 80.000 fans i ryggen. Jacob Bruun Larsen fortæller om skiftet til udlandet, det helt store gennembrud, idolet Ronaldo og om en svær tid med sygdom i familien.

  Publiceret: 24 okt 2018

Lignende programmer