Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Et ugentligt magasinprogram med eksklusive interviews og features fra Premier League

 • Episode 1

  Få et indblik i karrieren af et af englands største fodboldtalenter siden årtusindskiftet: Joe Cole.

  25 dage tilbage

  Publiceret: 29 sep 2016

 • Episode 2

  Julio Baptista og Dominic Matteo er i fokus i denne uges Premier League World

  25 dage tilbage

  Publiceret: 20 okt 2016

 • Episode 3

  I 1988 vandt AFC Wimbledon FA-cup finalen mod 80'ernes giganter fra Liverpool. Store navne som Peter Beardsley, John Barnes og danske Jan mølby repræsenterede Liverpool, men alligevel stod AFC Wimbledon, fra den tredje bedste række i england, med trofæet til sidst!

  25 dage tilbage

  Publiceret: 27 okt 2016

 • Episode 3

  Tidligere Premier League profil Dietmar Hamann åbner op omkring karrierens op- og nedture. Michael Carrick er dette afsnits anden gæst i fokus, og han fortæller om hvordan det var at spille for den legendariske Sir Alex Ferguson.

  25 dage tilbage

  Publiceret: 3 nov 2016

 • Episode 4

  I dette afsnit af Premier League World kommer vi bl.a. tæt på Arsenals chilenske es Alexis Sánchez. Vi følger også Liverpool og deres ungdomstrup, der tager på en lærerig, rørende og anderledes tur til den grusomme, tidligere koncentrationslejr, Auschwitz i Polen.

  25 dage tilbage

  Publiceret: 10 nov 2016

 • Episode 5

  I denne episode af Premier League World går vi helt tæt på den tidligere Arsenal spiller, og enorme personlighed, Ray Parlour. Han var kendt for hans smittende humør, og hans altid hårde arbejde på midtbanen.

  25 dage tilbage

  Publiceret: 17 nov 2016

 • Episode 6

  Premier League World har i denne omgang fokus på Mike Phelan, tidligere assistent under Sir Alex ferguson, og nu træner i Hull City FC. Eksperterne diskuterer problemerne for nogle af de store helt store stjerner i Manchester klubberne, og til sidst er der fokus på Premier League legenden Peter Crouch og hans lange karriere i det engelske.

  25 dage tilbage

  Publiceret: 1 dec 2016

 • Episode 7

  I denne udgave af Premier League World kommer vi tæt på klubben Southampton FC og deres ungdomsakademi. Southampton har opbygget et stærkt akademi, der har produceret stjerner som Gareth Bale, Theo Walcott og Adam Lallana. Dette er ikke mindst på grund af det store arbejde, som klubben ligger i at udvikle de unge spillere, ikke bare som spillere, men også som mennesker.

  25 dage tilbage

  Publiceret: 12 dec 2016

 • Episode 8

  I denne episode af Premier League World kommer vi tæt på det unge stjerneskud fra Manchester City, Raheem Sterling. Han fortæller om samarbejdet med den nye manager ved roret, Pep Guardiola.

  25 dage tilbage

  Publiceret: 23 dec 2016

 • Episode 9

  I dette afsnit af Premier League World, kommer vi tæt på den danske tidligere fodboldspiller, Mikkel Beck. Efter karrieren, i hovedsageligt Middlesbrough og det engelske, indstillede Mikkel Beck livet som fodboldspiller i 2004. Erfaringerne som proffesionel i fodboldverden har han taget med sig videre, i hans nye arbejde som fodboldagent.

  25 dage tilbage

  Publiceret: 5 jan 2017

 • Premier League World – Italy Special

  25 dage tilbage

  Publiceret: 19 jan 2018

 • Premier League World – Sports Science

  25 dage tilbage

  Publiceret: 19 jan 2018