Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Vi følger FC Græsrødderne, der er et nyopstartet hold med tidligere professionelle fodboldspillere.

 • Episode 1

  TV3 SPORT følger i et nyt reportageprogram fodboldholdet, FC Græsrødderne, der er et nyopstartet hold med tidligere professionelle fodboldspillere som blandt andre Mads Laudrup, Klaus Lykke, Morten Karlsen, Carsten Fredgaard og mange, mange flere. Alle spillere har lagt deres professionelle fodboldtilværelser på hylden og skal nu vænne sig til et fodboldliv i Serie 4, hvor de vante, luksuriøse træningsforhold er nedprioriteret, men hvor tredje halvlegs-bajerne pludselig er et must, og hvor fodbolden og fællesskabet er i fokus. TV3 SPORT følger FC Græsrødderne med en serie af reportageprogrammer henover foråret.

  Publiceret: 1 mar 2016

 • Episode 2

  Vi følger FC Græsrødderne på træningslejr til Malaga, hvor spillerne skal rystes socialt sammen, men selvfølgelig også have shinet de rustne fodboldben op til sæsonstart. Særligt et lidt alternativt træningspas med mountainbiking i de stejle, sydspanske bjerge satte en del af spillerne på prøve.

  Publiceret: 8 mar 2016

 • Episode 3

  FC Græsrødderne tager hul på de første træningskampe for at blive klar til sæsonstart inden længe og for at blive klogere på, hvor langt de tidligere proffers niveau egentlig rækker. Og her får spillerne sig lidt af en overraskelse, da de render ind i et top-tunet serie 2-hold.

  Publiceret: 16 mar 2016

 • Episode 4

  I fjerde afsnit af FC Græsrødderne får de tidligere proffer testet niveauet af mod deres hidtil skarpeste modstander: Roskilde Boldklubs sjællandsserie-hold.

  Publiceret: 23 mar 2016

 • Episode 5

  FC Græsrødderne spiller deres første turneringskamp, og drengene får at føle på egen krop, at rigtig mange ting er anderledes fra professionel fodbold til Serie 4.

  Publiceret: 6 apr 2016

 • Episode 6

  FC Græsrødderne spiller vigtig topkamp, og hvis ambitionen om i næste sæson at rykke op i serie 3 skal indfries, er det en kamp, der bare skal vindes.

  Publiceret: 12 apr 2016

 • Episode 7

  Spillerne på FC Græsrødderne er i legehumør til træning, hvor der spilles ung mod gammel - spillet som INGEN vil tabe, og hvor håneretten efter en sejr betyder uendeligt meget.

  Publiceret: 20 apr 2016

 • Episode 8

  Fire af spillerne på FC Græsrødderne ser tilbage på deres professionelle fodbold-tilværelse før FC Græsrødderne og fortæller om både succesoplevelser, men også om episoder, hvor elitefodboldverdenen har givet dem en hård medfart

  Publiceret: 26 apr 2016

 • Episode 10

  Ulrich Vinzents har inviteret spillerne på pølser og fodboldtræning på den idrætsefterskole, hvor han underviser på fodboldlinjen. Ulrich fortæller om livet efter professionel fodbold og som fodboldtræner på en efterskole.

  Publiceret: 11 maj 2016

 • Episode 11

  FC Græsrødderne har store ambitioner om at nå langt i pokalturneringen, og i dag spiller de deres første kamp i turneringen. Holdet møder HB, der ligger fire rækker over FC Græsrødderne, nemlig i københavnerserien.

  Publiceret: 17 maj 2016

 • Episode 9

  FC Græsrøddernes to jernmænd, Kenneth Bjergsted og Morten Karlsen, der begge som professionelle spillede med hjelm, åbner op for historierne bag deres hjelme.

  Publiceret: 17 maj 2016

 • Episode 12

  FC Græsrødderne er taget ud og spille fodboldgolf for at kåre holdets bedste fodgolf-spiller. Men der er mere end blot vindertitlen på spil - taberen venter der nemlig en ond straf.

  Publiceret: 25 maj 2016


Lignende programmer