• Episode 1

  26 aug 2013

  De er teamet op i par, og de skal hver især mestre et solospring og parrene skal også udføre et synkronspring. De har øvet, kæmpet mod højdeskræk og vandskræk samt lavet utallige maveplaskere. Men trods blå mærker fejler modet ikke noget. Konkurrencen er stor og derfor tager Anders Bircow og Amin Jensen utraditionelle metoder i brug for at overvinde frygten på vipperne, og for at score ekstra points fra de skrappe dommere. Håndboldstjernen Christina pønser på det svært og meget uhyggeligt spring, håndstand med en salto fra 5m, men kun tiden vil vis om hun får alle de svære detaljer på plads? Allerede i aften skal et af holdende forlade konkurrencen. Bliver det danserne Claudia Rex og Karina Frimodt. Model Oliver Bjerrehuus og skuespiller Joachim Knop. Håndboldstjernerne Josephine Touray og Christina Krogshede eller komikerne Anders Bircow og Amin Jensen?.

 • Episode 2

  2 sep 2013

  Men modet fejler ikke noget, og hendes store drøm er at springe på hovedet fra 5 m tårnet. Hun satser alt for, at for at komme med i feltet om trofæet i Danmarks første Stjerner på Vippen, men det koster hende utallige maveplaskere og mange blå mærker at presse sig selv så hårdt. Den hårdtslående bokser Patrick Nielsen og fartdjævlen Casper Elgaard ligner mere et par tøsedrenge end seje fyre på vipperne. Maveplaskere og det våde element er deres hårdeste kamp nogensinde og får, ifølge dem selv, ræs og boksning til at ligne det rene barnemad. Tattoo-drengene Jonas og Morten har ingen angst for nåle, men rå tatoveringer hjælper ikke, når de lider både højdeskræk og vandskræk, hvilket giver dem store kvaler og angst på vipperne. De kæmper bravt for at overvinde deres egen frygt, når de sammen med Carla Mickelborg og sangerne Kat Stephie og Tim Schou kaster sig ud fra vipperne og forsøger at kvalificere sig

 • Episode 3

  9 sep 2013

  men endelig har han fundet noget han er god til. Han satser alt for at vinde. Oliver er frygtløs og kaster sig ud fra vipperne og håber på, at blive klar med en svær salto fra det høje tårn for at skrabe mange points sammen til sig selv og makkeren Joachim Knop. Håndboldpigerne Josephine Touray og Christina Krogshede er også med for at vinde. Christina pønser på at udføre en meget kompliceret salto. Dansepigerne Claudia Rex og Karina Frimodt håber på at præcision og graciøse dansebevægelser kan fører dem i finalen, men der er kun plads til 5 par i finalen, så et af parrene ryger. Bliver det Claudia Rex og Karina Frimodt, Oliver Bjerrehuus og Joachim, Josephine Touray og Christina Krogshede, Carla Mickelborg og Josephine af Rosenborg, Casper Elgaard og Patrick Nielsen eller Kat Steffie og Tim Schou, der skal forlade konkurrencen?

 • Episode 4

  16 sep 2013

  Alle hold har ydet deres ypperste til træningen, og flere af deltagerne har fået skavanker. Tim Schou vil op på 10 m tårnet, og han træner til et af udspringsdisciplinens sværeste spring. En Molberg salto fra 10 m tårnet. Til træningen går det helt galt for Tim, og han lander på ansigtet. Lykkes det ham at finde modet frem til at gennemføre sit spring, eller overmandes han af angsten? Håndboldstjernerne Josephine Touray og Christina Krogshede knokler for at få svære håndstands saltoer klar, men det koster maveplaskere og deres smertegrænse er langt overskredet. Intet er afgjort før aller sidste spring i den benhårde finale, men hvem løber af med sejren?