Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


I ”Linses Juleshow” kan du hver dag i december opleve en ny, kendt gæst i Linse Kesslers julestudie. Frem til juleaften juler Linse og gæsterne en medbragt genstand op og til sidst udloddes juletræet til et velgørende formål, helt i julens ånd! Glæd dig til at mærke julestemningen brede sig, når en lang række kendte danskere sørger for at kickstarte julen på Viafree.

 • Episode 1

  I dette juleshow inviterer Linse indenfor til julehygge for alle pengene. Hver dag, fra d. 1 til d. 24 december, gæster en ny person studiet, og de vil gøre alt for at sprede den gode julestemning. I dag får Henrik, vinderen af Robinson Ekspiditionen 2017, æren af at være juleshowets første gæst.

  Publiceret: 1 dec 2016

 • Episode 2

  Det er d. 2 december, det er jul, og Linse har besøg af Caroline fra Paradise Hotel, til en ordentligt omgang julehygge. Linse og Caroline sætter nosser på et medbragt rensdyr og snakker om alt fra onani til kønsbehåring. Lige i julens stemning.

  Publiceret: 2 dec 2016

 • Episode 3

  I dagens juleshow har Linse besøg af Henrik Qvortrup. Henrik har taget sin bog med, og den bliver godt og grundigt jule dekoreret i anledningen af højtiden. Udover det har Henrik også lidt problemer med kombination af flyveører og en nissehue.

  Publiceret: 3 dec 2016

 • Episode 4

  Linse har besøg af Mattias Hundebøll, der vil vide, hvordan man holder jul på Bryggen!

  Publiceret: 4 dec 2016

 • Episode 5

  I dagens afsnit har Linse besøg af Thomas Castberg, der blandt andet er kendt fra Masterchef og Med kniven for struben. Men hvad spiser man egentlig juleaften, når man er stjernekok? Se med i dagens afsnit af Linses Juleshow.

  Publiceret: 5 dec 2016

 • Episode 6

  Didde er på besøg i julestuen, og der er lagt op til veninde-hygge i stride strømme! Se med, når Linse fortæller Didde, at hun er det tætteste, Geggo kommer på en far, og få forklaringen på, hvor Didde bliver så barnlig juleaften!

  Publiceret: 6 dec 2016

 • Episode 7

  I dag har Linse besøg af Kasper fra Paradise Hotel. Kasper kan rigtig godt lide julen, men sidste år stjal Paradise Hotel lidt af julestemningen. Paradise-Kasper har også noget helt særligt julepynt med til Linses træ. Pyntet symboliserer nemlig, hvem han blev kendt som på Paradise Hotel. Se, hvad Kasper havde med, i videoen øverst i artiklen.

  Publiceret: 7 dec 2016

 • Episode 8

  Jannie Ree og Linse har flere ting til fælles. De er begge lyshårde, smukke kvinder i deres bedste alder - og de har begge siddet i fængsel! Og hvordan holder man så jul i fængslet? Hvis du forestiller dig noget med tørt brød og vand, så tager du grueligt fejl. Det er nemlig hamrende hyggeligt at fejre jul i spjældet!

  Publiceret: 8 dec 2016

 • Episode 9

  I 9. afsnit af Linses Juleshow er YouTube-stjernen Casper Harding kommet på besøg.

  Publiceret: 9 dec 2016

 • Episode 10

  I 10. afsnit af Linses Juleshow er Dan Rachlin på visit. Radioværten har naturligvis noget helt unikt pynt med til Linses juletræ, der den 24. bortauktioneres til fordel for Ønskefonden.

  Publiceret: 10 dec 2016

 • Episode 11

  I 11. omgang af Linses Juleshow er smykkedesigneren Mai Manniche på besøg.

  Publiceret: 11 dec 2016

 • Episode 12

  I dagens juleshow er Peter Palshøj kommet indenfor i varmen. Han har taget en fjernstyret Ferrari med, som Linse og Peter "pimper" godt og grundigt til juletræet.

  Publiceret: 12 dec 2016