• Episode 1

  25 apr 2016

  I det nye grænseoverskidende kærlighedseksperiment, Kys, knald & kærlighed, har aftenens hovedperson, 30-årige Camilla fra Helsingør, sagt ja til helt at se bort fra udseende, job eller stil og i stedet kysse 15 fantastiske og helt fremmede mænd med bind for øjnene.

 • Episode 2

  2 maj 2016

  Den 27-årige sygeplejerske Morten har sagt ja til at deltage i det nye grænseoverskridende kærlighedseksperiment og begynde helt forfra i jagten på kærligheden.

 • Episode 3

  9 maj 2016

  I gennemsnit kysser vi 15 og har to one night stands før vi finder vores perfekte partner. Aftenens hovedperson, Helene, har derfor sagt ja til at begynde helt forfra i jagten på kærligheden og deltage i det nye grænseoverskridende kærlighedseksperiment.

 • Episode 4

  16 maj 2016

  I det nye grænseoverskridende underholdningsprogram Kys, knald, kærlighed siger Rikke Gøransson hver mandag velkommen til en modig hovedperson, der har sagt ja til at kysse med 15 helt fremmede mennesker i sin jagt på kærligheden - og det sker med bind for øjnene.

 • Episode 5

  23 maj 2016

  Aftenens hovedperson, den ambitiøse og selvstændige Alexander fra Amager, har sagt ja til at droppe de mislykkede dates og pinlige pauser. I stedet skal han kysse 15 piger han aldrig har mødt før - og han skal gøre det med bind for øjnene!

 • Episode 6

  30 maj 2016

  I Kys, knald & kærlighed har aftenens hovedperson Daniel sagt ja til at gå helt nye veje i sin jagt på kærligheden. Han skal nemlig kysse 15 helt fremmede piger - og han skal gøre det med bind for øjnene!