Favorit

Sæson


Hvad sker der, hvis man slipper fire store dyr løs i en skov, hvor farer og udfordringer lurer bag hvert træ?

 • Helt i Skoven

  Episode 1

  Fire hold skal gennemføre seks vanvittige baner, før vinderen kan stikke af med en kuffert fuld af penge - den store udfordring er, at den ene part er klædt ud som et kæmpe dyr, der intet kan se.

  Publiceret: 29 feb 2016

  Varighed: 42:00

 • Helt i Skoven

  Episode 2

  I andet afsnit skal vi lære barndomsveninderne Maria og Vicky at kende - de skal kæmpe mod de jyske brødre Kim og Henrik og Tine og Stine, der er faster og niece.

  Publiceret: 7 mar 2016

  Varighed: 42:00

 • Helt i Skoven

  Episode 3

  I tredje afsnit skal vi lære venindeparret Lotte og Camilla at kende. De mødtes til et kommunikationskursus, så forventningerne er høje. I skoven finder vi også barndomsvennerne Daniel og Daniel, der ...

  Publiceret: 14 mar 2016

  Varighed: 44:00

 • Helt i Skoven

  Episode 4

  I det fjerde afsnit kommer komiker og manuskriptforfatter Audrey Castañeda på glatis sammen med sin gode veninde og nu muldvarp Kia Liv. De to veninder kæmper mod kæresteparret Katharina og Magnus og de gode kollegaer Anders og Nikolaj.

  Publiceret: 21 mar 2016

  Varighed: 44:00

 • Helt i Skoven

  Episode 5

  I dette afsnit skal sangfuglen Anne Gadegaard forsøge at guide sin bedste veninde Kathrine rundt i et uglekostume - og det er lettere sagt end gjort. De to piger kæmper om den gyldne kuffert mod Ole og Camilla, der er onkel og niece.

  Publiceret: 28 mar 2016

  Varighed: 44:00

 • Helt i Skoven

  Episode 6

  Det er blevet youtube-fænomenet Morten Münsters tur til at komme helt i skoven. Sammen med sin bror Dennis skal Morten forsøge at gennemføre skovens seks vanvittige baner.

  Publiceret: 4 apr 2016

  Varighed: 42:00

 • Helt i Skoven

  Episode 7

  Den smukke Rikke Gøransson har taget sin veninde Maria med helt ud i skoven, hvor de skal kæmpe om sejren og en kuffert fyldt med penge. Den store udfordring er, at Maria bliver pakket ind i et kæmpe muldvarpekostume, hvor hun intet kan se.

  Publiceret: 11 apr 2016

  Varighed: 41:00

 • Helt i Skoven

  Episode 8

  I Helt i skoven skal vi i denne uge se bloggeren Fie Laursen forsøge at guide sin bedste ven Niko gennem de seks vanvittige baner. Den store udfordring ved det er, at Niko er klædt ud i et kæmpe dyrekostume, hvor han absolut intet kan se.

  Publiceret: 18 apr 2016

  Varighed: 44:00

Ekstra materiale

Divaer i Junglen

Divaer i Junglen

Se alle fire sæsoner nu.
Familien fra Bryggen

Familien fra Bryggen

Se alle sæsoner nu!