Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


I denne sæson af Dagens Mand er der skruet ekstra op for alt det gode - pigerne er endnu lækrere, mændene er topcharmerende, og Mattias Hundebøll står skarpere end nogensinde før!

 • Episode 1

  Den første mand går meget op i sit udseende og sin krop, og han må da også overgive sig og smide trøjen undervejs, så pigerne kan nyde synet af hans sexede tatoveringer.

  7 dage tilbage

  Publiceret: 16 feb 2017

 • Episode 2

  I Dagens Mand hyldes 'de elskendes helligdag', Valentines Day. Så der er skruet godt og grundigt op for charmen og varmen. Alle piger er klædt i kærlighedens farve, og alle 3 fyre er særligt romantiske.

  7 dage tilbage

  Publiceret: 23 feb 2017

 • Episode 3

  I aften er der øjenguf for alle pengene, når pigerne er trukket i deres mest kinky undertøj, i Fifty Shades of Grey-triologiens ånd.

  7 dage tilbage

  Publiceret: 2 mar 2017

 • Episode 4

  I aften får pigerne én på opleveren, når der er show i Dagens Mand! De får nemlig besøg af en ordentlig kleppert af en fyr, der bryster sig af både at være stenhugger og danmarksmester i dansen Jitterbug.

  7 dage tilbage

  Publiceret: 9 mar 2017

 • Episode 5

  Så er der denuntenlynemig dømt REALITY, i Dagens mand i aften! Intet mindre end alle 3 fyre er kendt fra TV. Og pigerne i panelet tror ikke deres egne øjne, når Ulven Peter fra Paradise Hotel kommer ned i elevatoren,

  7 dage tilbage

  Publiceret: 16 mar 2017

 • Episode 6

  Møder tre piger deres skæbne i aften, når Mattias præsenterer dem for Dagens mænd? Kun tiden vil vise om romantikken blomstrer op hos pigerne.

  7 dage tilbage

  Publiceret: 23 mar 2017

 • Episode 7

  Der bliver som sædvanligt kæmpet om fyrene i aftenens afsnit af Dagens Mand, når tyve kærlighedshungrende singlesild får mulighed for at date en amerikansk fodboldspiller.

  7 dage tilbage

  Publiceret: 30 mar 2017

 • Episode 8

  Pigerne bærer smukke masker i aftenens afsnit af Dagens Mand, så der er skruet helt op for mystikken når fyrene må vælge sin date, halvt i blinde.

  7 dage tilbage

  Publiceret: 6 apr 2017

 • Episode 9

  I aftenens afsnit er pigerne mere kræsne end nogensinde, så det kræver sin mand at stå model til et hav bramfrie kommentarer fra et smukt pigepanel.

  7 dage tilbage

  Publiceret: 13 apr 2017

 • Episode 10

  Som hvis vi var på Hawaii, er der i den grad givet gas med strandtema i studiet i dette afsnit!

  7 dage tilbage

  Publiceret: 20 apr 2017

Lignende programmer