Favorit

Sæson


John Ellison, en desillusioneret skadestuelæge i forstæderne må se hele sit liv forandret, efter han blander sig i et gadeskyderi. Han redder en ung drengs liv og dræber en af angriberne. Da det går op for han at drengen stadig står på dødslisten føler han sig tvunget til at redde ham for enhver pris, og hans syn på sit fag ændrer sig for altid. Nye episoder hver onsdag.

 • Complications

  Episode 8

  John prøver at styre sig, men testes da en kollega advarer ham om en kommende massakre. Samantha er bekymret for sin families sikkerhed og søger hjælp hos detektiv Holden.

  13 dage tilbage

  Publiceret: 18 jul 2019

  Varighed: 40:42

 • Complications

  Episode 7

  John vil hjælpe Gretchen, men bliver utryg, da hun beder ham om at overtræde loven. Og nye oplysninger fra Kyle styrker Samanthas mistanker over for John.

  12 dage tilbage

  Publiceret: 17 jul 2019

  Varighed: 40:30

 • Complications

  Episode 6

  Detektiv Holden, fra indsatsstyrken mod bander, forhører John og stiller spørgsmål til hans mistænkelige aktiviteter. Imens tager Gretchen ud til bandens kvarter for at redde en dreng.

  11 dage tilbage

  Publiceret: 16 jul 2019

  Varighed: 40:39

 • Complications

  Episode 5

  Mens ofrene for et bandesammenstød ankommer til skadestuen, er John nødt til at navigere mellem rivaliserende bandemedlemmer og politiet, i et forsøg på at hindre volden i at eskalere. Samtidig tager ...

  8 dage tilbage

  Publiceret: 13 jul 2019

  Varighed: 40:39

 • Complications

  Episode 4

  Gretchen stabler nogle dyre foranstaltninger på benene for at skjule Antoine, så Bridget ikke opdager at John ulovligt har overført ham til lægecenteret. Det kommer dog til at betyde at John er nødt til at bede banden om penge.

  7 dage tilbage

  Publiceret: 12 jul 2019

  Varighed: 40:40

 • Complications

  Episode 3

  John besøger Antoines far, lederen af VCC-banden, i fængslet og forsøger at slippe af med ansvaret for Antoine. Temperamenterne koger over, da Gretchen konfronterer Hillarys voldelige kæreste i hans hjem.

  6 dage tilbage

  Publiceret: 11 jul 2019

  Varighed: 40:42

 • Complications

  Episode 2

  Antoine forsvinder fra sin seng i lægecenteret og John står med valget enten at finde ham hurtigt eller tage konsekvenserne ved at have mistet en bandeleders søn. Gretchen forsøger at overtale en kamp...

  5 dage tilbage

  Publiceret: 10 jul 2019

  Varighed: 40:37

 • Complications

  Episode 1

  John Ellison, en desillusioneret skadestuelæge må se hele sit liv forandret, efter han blander sig i et gadeskyderi. Han redder en ung drengs liv og dræber en af angriberne. Da det går op for han at d...

  4 dage tilbage

  Publiceret: 9 jul 2019

  Varighed: 1:01:10

Trending

Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210

Se alle 10 sæsoner i hele 2019!
Geordie Shore: The Geordies React

Geordie Shore: The Geordies React

Ny episode hver mandag.
Dr. Phil

Dr. Phil

Nye episoder tirsdag til lørdag.
Keeping Up With the Kardashians

Keeping Up With the Kardashians

Ny episode hver fredag.
Geordie Shore

Geordie Shore

Ny episode hver søndag.
Boss Ladies

Boss Ladies

Premiere: Se hele sæsonen nu!