• Episode 1

  16 mar 2018

  På Limerick Classic Car Show møder Phil Sean, som gerne vil have set på sin skulder, der blev skadet for længe siden. Sean har trænet hele sit liv og er bange for at han har fået lavet permanent skade. Efter at have forsøgt med massage, fysioterapi og smertestillende, kan Phil så hjælp ham? På Waterford Country Fair møder Pixie en meget ung patient, Tommy, som lider af hyppige hovedpiner. Ved Irish Maritime Festival i Drogheda, giver lægerne gode råd til musikelskende teenagere.

 • Episode 2

  16 mar 2018

  Ved Irish Maritime festival i Drogheda, møder Phil den 68 åriger landmand, Jim, som har levet med en brændende fornemmelse i fødderne i mere end 4 år. Ved et show for klassiske biler i Limerick, møder lægerne bilentusiaster, og en mand, som er bekymret for et mærke i ansigtet. Pixie fortæller om risikoen ved at købe medicin i onlinebutikker.

 • Episode 3

  16 mar 2018

  Pixie møder den 25 årige Emma, ved Limerick Classic Car Show, og Emma er virkelig bange for mæslinger. Emma har levet med den angst i 5 år, men kan der gøres noget ved det? Ved Waterford Country Fair tjekker lægerne om vikingerne får nok at drikke. Irske mænd mellem 60 og 69 år tilbydes gratis test for mavekræft, men mændene tager ikke imod tilbuddet. Pixie besøger mandeteltet for at vise hvor nemt det er at tage den test.

 • Episode 4

  16 mar 2018

  Ved Waterford Country Fair kommer 29 årige Stephen til konsultationen, med kroniske sår i munden. De sår er kommet efter Stephen er holdt op med at ryge. Ved Blue Jean Country Festival i Athboy, slår lægerne et slag for at kvinder bør undersøge sig selv for brystkræft. Mød også forskere i Cork, som forsker i vores mavers hemmeligheder.

 • Episode 5

  16 mar 2018

  I femte afsnit stilles pop-up klinikken op i Curraghmore House i Portlaw, hvor deres afholder Waterford Country fair. 32 årige Tracy fortæller Phil om den smerte hun har haft i bækkenet, siden hun fødte sit barn for 3 år siden. I Drogheda kommer 59 årige Malcolm til Pixie med et brok, han har haft i mange år. Pixie besøger en skole for bl.a. at fortælle hvor hurtigt bakterier og virus spreder sig.

 • Episode 6

  16 mar 2018

  I Limerick møder Phil Richie Smith, som kæmper med helbredsproblemer, på grund af mange års overvægt. Ved Blue Jean Country Queen Festival i Athboy, snakker den nybagte mor, Emer Lee med Pixie om de smerter hun har haft siden fødslen. Og ved Vintage Classic Car Show i Limerick, taler Pixie og Phil med nogle unge bilentusiaster, om hvad man skal holde øje med, når det gælder unge mænds helbred.