• Episode 1

  5 feb 2013

  I sæsonens første afsnit truer en kvinde med at springe ud fra sin altan på 14. sal. Hun sidder med det ene ben ude over kanten og akutlæge Susanne fra København, har svært ved at nå ind til hende.Fødselslæge Lise Lotte har i Odense netop foretaget et akut kejsersnit på en kvinde med svangerskabsforgiftning, barnet har det fint, men moderen bløder kraftigt fra maven og det skal stoppes hurtigst muligt. I Kalundborg skal paramediciner Sussi og hendes kolleger holde hovedet koldt. De er kaldt ud til en mand, der har fået hjertestop i sit hjem, men da de kommer frem til adressen, er der ingen som åbner. Se Redningskvinder – en reportageserie med action, følelser og stærke karakterer.

 • Episode 2

  12 feb 2013

  En højgravid kvinde har voldsomme mavesmerter og Mette skal nu tage stilling til, om de skal lave et kompliceret kejsersnit eller vente på at kvinden føder selv. I Svendborg har en kone fundet sin mand liggende bevidstløs på gulvet, men da akutlæge Vibeke ankommer viser det sig, at han blot har lukket sig inde i sig selv, så nu er opgaven at finde ud af hvorfor. Sygeplejerske Sine tager på Holbæk Sygehus imod en ældre mand, der er kommet slemt til skade med sit ben. Et dybt sår midt på skinnebenet skal syes og det er en vanskelig opgave, da han har sukkersyge og en meget porøs hud. Se Redningskvinder – en reportageserie med action, følelser og stærke karakterer.

 • Episode 4

  26 feb 2013

  Det er en tikkende bombe, for brister den, er chancen for at overleve minimal. Vibeke må bede hans kone om at sige farvel, inden de kører af sted med udrykning til Odense Sygehus. I Roskilde er en ældre dame faldet på vej ud af toget, hun har slået hovedet så alvorligt, at der er hul ind til kraniet. Paramediciner Camilla undersøger den ældre dame grundigt for at finde ud af, om der er sket andre skader i det uheldige fald. Akutsygeplejerske Sine i Holbæk har travlt. En lille pige har fået en kop skoldhed kaffe ned overs sig, og er blevet skoldet på mave, ben og fødder. Det kræver handling her og nu, for at huden ikke skal tage varig skade. Se Redningskvinder – en reportageserie med action, følelser og stærke karakterer.

 • Episode 5

  5 mar 2013

  da hun kommer ud til en mand som taler sort og ikke kan genkende sin søn. Det er tydelige tegn på en blodprop i hjernen, så manden skal hurtigst muligt på sygehuset. På børneafdelingen i Herlev har sygeplejerske Fie fået en 10 årig pige ind med lammelser i den ene side af ansigtet, det kan tyde på en alvorlig borrelia-infektion. For at være sikker skal der tages en rygmarvsprøve. En dame er faldet på cykel og har fået et ordentlig slag i hovedet. Akutlæge Ann fra Herlev spørger ind til ulykken, men kvinden kan intet huske. Se Redningskvinder – en reportageserie med action, følelser og stærke karakterer.

 • Episode 6

  12 mar 2013

  som har problemer med at trække vejret, ved ankomsten viser det sig dog at være langt mere alvorligt, da han sidder og stirrer tomt ud i luften. Der er klare tegn på en blodprop i hjernen , så nu skal der handles hurtigt. I Odens skal fødselslæge Lise Lotte til at tale engelsk, da hun skal ind og tilse et polsk par, hvor barnets hjerterytme er alt for hurtigt. Det kan være farligt, så Lise Lotte beslutter, at der skal laves et kejsersnit inden for en time. På akutmodtagelsen i Holbæk er sygeplejerske Sine ret imponeret af en 4-årig dreng, som har et voldsomt brække håndled, der gør at hånden vender helt forkert. Se Redningskvinder – en reportageserie med action, følelser og stærke karakterer.

 • Episode 7

  19 mar 2013

  paramediciner Camilla fra Roskilde køre med udrykning til Køge Sygehus efter at have hentet en mand, der er styrtet på cykel. Han har stærke smerter i nakke, skulder og bryst og er temmelig omtåget. Han har svært ved at huske, hvad der er sket og hvilken dag det er. På Holbæk sygehus kommer læge Birgit ind til et ægtepar, hvor manden er meget brødebetynget, han har nemlig ramt sin kone på hånden med en motorsav. Nu skal Birgit finde ud af, hvor dybt såret er. I Odense skal en kvinde føde ved kejsersnit. Kvindens forrige fødsel var meget traumatisk, så for fødselslæge Lise Lotte er det vigtigt, at denne gang bliver en god oplevelse, intet må gå galt. Se Redningskvinder – en reportageserie med action, følelser og stærke karakterer.

 • Episode 9

  26 mar 2013

  Ann er sikker på, at der er tale om en stor blodprop i hjertet og skal have ham på hospitalet hurtigst muligt, inden må hun dog berolige mandens familie, især sønnen, som er meget ked af det og nervøs for at miste sin far. Fødselslæge Lise Lotte bliver i Odense vækket midt om natten, da en kvindes fødsel er gået helt i stå. Lise Lotte kan se at barnet ligger med ansigtet opad, hvilket gør det hårdt og ekstremt smertefuldt for kvinden at føde. I Billund har paramediciner Marianne svært ved at komme i kontakt med en kvinde, som er blevet reddet ud af sin røgfyldte lejlighed. Se Redningskvinder – en reportageserie med action, følelser og stærke karakterer.