• Episode 1

  29 okt 2013

  De har masser af succes, masser af penge og himmelhøje krav til deres kommende hjem. Kun det allerbedste er godt nok for de kræsne boligjægere, som nægter at gå på kompromis og lade sig nøjes. Og derfor kommer landets bedste ejendomsmæglere på hårdt arbejde, når de ubarmhjertigt ærlige købere sætter jagten ind på det fuldendte og fejlfrie hjem. Den champagneglade iværksætter Mads har i forvejen tre boliger, men nu er det ikke længere nok: Mads vil som altid have det bedste af det bedste, og derfor leder han efter en strandvejsvilla med både pool og privat strand. Ægteparret Mark og Gitte søger ny bolig i whiskybæltet, langt væk fra det utrygge Frederiksberg, hvor de bor i dag med datteren Emily. I Aalborg leder den selvudnævnte blærerøv Jacob efter en ny luksusvilla. Han stiller hundredevis af krav, har penge nok til at kunne tillade sig det, og som altid med Jacob er nøgleordene: Større og vildere! Smykkedesignen Mai er svær at gøre tilfreds. Hun vil gerne kombinere sin smykkevirksomhed med en eksklusiv privatbolig, og det kalder på herskabelig elegance ud over det sædvandlige. For Jackie og Niels er den nuværende villa langt fra fin nok. Jackie venter barn nummer to, og det kan ikke komme på tale at lade børnene vokse op i Lyngby. På Fyn har it-direktøren Jaques sat millionvillaen til salg, mens diamanthandleren Katerina vil bytte kæmpevillaen i Holte ud med minimum 200 kvadratmeter ren luksus i en penthouselejlighed i København. Krav, meninger og penge er der nok af - nu er spørgsmålet blot om drømmeboligen findes for de kræsne købere?

 • Episode 2

  5 nov 2013

  Men inden boligkig tager den velhavende fynbo et smut til Padborg i privatfly for at køre ræs med en god ven. Ejendomsmægleren har denne gang lyttet til Mads’ vigtige krav om at være så tæt på Nordsjællands kyst som overhovedet muligt, men den smukke liebhaverejendom i det autentiske gamle fiskerleje i Humlebæk, vækker langt fra Mads’ interesse. Der er ikke andet for, end at skylle hele den grimme oplevelse ned, med et glas iskold champagne. I Skodsborg imponeres højgravide Jackie og hendes mand Niels heller ikke. Hvor er pladsen til Jackies tøj og sko og hvorfor ligner badeværelset en operationsstue?

 • Episode 3

  12 nov 2013

  Han skal se en af byens dyreste liebhavervillaer, men der skal mere en 180 kvm ren luksus til at imponere den kræsne drengerøv. Jackie og Niels er netop blevet forældre for anden gang, så nu haster det mere end nogensinde med at finde drømmeboligen i den helt rigtige del af Nordsjælland. Men inden dagens boligfremvisning skal familiens chihuahua, Sofie Magrethe, forkæles med en ordentlig omgang hunde-wellness. Diamanthandleren Katerina er sammen med sin gode ven og boligstylist Thomas på boligfremvisning i en fantastisk herskabslejlighed i Hellerup, og intet undgår diamanthandlerens knivskarpe og kritiske blik. Naboens vasketøj hænger nemlig til tørre i det fri, og det orker Katerina ikke at blive konfronteret med. Ved Rungsted kyst skal frederiksbergparret Mark og Gitte se en 230 kvm stor arkitekttegnet villa med privat badebro. Men motivationscoachen Mark må arbejde med sig selv for ikke at få det skidt over millionvillaens fejl og mangler.

 • Episode 4

  19 nov 2013

  Den festglade iværksætter Mads er til kaviarsmagning for at udvælge den helt rigtige kaviar til sin forestående fødselsdagsfest, inden han senere skal til fremvisning i en enestående ejendom i Nordsjælland med hele 14 værelser til næsten 16 mio. kr. På Østerbro i København skal Mai se en 193 kvm stor liebhaverlejlighed i to plan med udsigt til vandet. Men først skal der tages nye kampagnebilleder af hende selv og hendes smykker til firmaet.

 • Episode 5

  26 nov 2013

  - præcis som han vil have det. Jackie og Niels vil have foreviget den lille familie i et familieportræt, inden de tager på boligfremvisning i en idyllisk villa lige ud til skoven i Charlottenlund. På Fyn har Jacques har haft indbrud og fået stjålet fjorten af sine dyre ure. It-millionæren tager derfor til Odense for at investere i endnu et Rolex-ur. Diamantdronningen Katerina har sin smukke datter med på boligfremvisning i en herskabelig lejlighed med hele 7 værelser i Østerbros mondæne ambassadekvarter.

 • Episode 6

  3 dec 2013

  Mon det endelig skal lykkes den kræsne smykkedesigner at finde sin drømmebolig? Mark og Gitte er stadig uenige om kravene til deres kommende hjem, ikke mindst hvad angår køkkenet. Derfor har Gitte inviteret Mark til køkkenterapi i køkkenland så han kan komme lidt mere i harmoni med sig selv. Mads er på jagt efter et nyt jakkesæt, for ”man skal vel se godt ud, når pressen tager billeder af en!”, før han giver en sidste ejendomsmægler chancen for at imponere ham med en liebhavervilla i Hellerup. Men findes der overhovedet noget i Danmark, der er godt nok til den unge millionær?