• Kræsne købere
  42:27

  Episode 1

  1 apr 2014

  Såvel de nye som de velkendte Kræsne købere er igen i denne anden sæson lige så kritiske og yderst kvalitetsbevidste mennesker. Og nok er de på boligjagt i 5 til 16 millioners klassen, men de har en så ufravigelig smag og standard, at selv den mest garvede ejendomsmægler kan drives på sammenbruddets rand. – For det er jo Kræsne købere…. ”Champagnedrengen” Mads Dinesen, en af pressens yndlingsemner, har sat sin boligsøgning i Danmark på standby, da han efter egen mening indtil videre ikke har set noget, der er prangende og luksuriøst nok. Turen går derfor nu i stedet til Sydfrankrig på jagt efter en ferie-drømmebolig. Om Mads Dinesen ender med at købe noget, er uvist – men at hans smag sjældent tilfredsstilles, hersker der vist ikke tvivl om. Ægteparret fra Frederiksberg, Mark og Gitte, har måttet erkende, at drømmeboligen i Nordsjælland nok ikke findes. Mark har derfor overtalt Gitte til at udvide boligjagten til også at omfatte Roskilde. Men er Roskilde godt nok til en kræsen køber? Jacob fra Nordjylland besluttede sig i sidste sæson for bare selv at bygge sit drømmehus. Nu er han derfor i stedet på jagt efter den vildeste feriebolig, for i den sparsomme fritid skal der heller ikke mangle noget: Sommerboligen skal være vild, unik, luksuriøs og et sted, hvor Jacob kan nyde frugten af sit hårde arbejde. Smykkedesigneren Martina og hendes mand Johan er nye boligsøgende i Kræsne Købere. De leder efter en bolig til hele familien, og det er ikke en hvilken som helst familie. Der skal både være plads til hunden Oscar, katten Simba og teenagedatteren Olivia, som har tøj nok til at fylde en etværelses lejlighed. Den succesfulde it-direktør Jaques leder også stadig efter sin nye drømmebolig. Alle hjørner af Fyn er endevendt, men ingen af de store liebhavervillaer har foreløbig levet op til hans høje krav. Helt opgivet har Jacques har dog ikke: Han er indstillet på, at boligen må findes derude, og derfor giver han Fyn en allersidste chance. Det trendy københavnerpar Maluna og Kristian er stormende forelskede og nye medvirkende i programmet. Efter at have kendt hinanden i blot otte måneder kribler det i dem for at smelte deres to familier, der også består af deres tre sammenbragte børn, sammen til én. Maluna er spirituel, og når jagten går ind på at finde den idéelle kærlighedshybel, er der fokus på energier i hvert eneste hjørne og hver eneste krog af huset. Den stilbevidste og anerkendte kjoledesigner Stasia er også med i denne nye sæson. Hun har fået nok af sin kedelige forstadstilværelse i villakvarteret i Hellerup, og hun søger derfor en egoistbolig i city, hvor der ikke er langt hjem fra en bytur med veninderne. Det nye hjem skal være smukt og enkelt, og Stasias gode veninde, gravhunden Duffy, som også skal føle sig hjemme, er ofte med på armen til boligfremvisningerne for at give sit besyv med. Følg de alle disse meningsstærke og kvalitetsbevidste Kræsne købere i deres ihærdige jagt efter den perfekte drømmebolig på TV3.

 • Episode 2

  8 apr 2014

  Det finder hendes ejendomsmægler også hurtigt ud af, da han viser hende en herskabsbolig i Hellerup til 8.500.000 kr. I Hørsholm skal det nyforelskede par Maluna og Kristian se et 300 år gammelt bondehus. Den spirituelle Maluna er nødt til at lytte til de gamle mure og heldigvis bliver parret budt velkommen af husets ånd, hvorefter fremvisningen kan fortsætte. På Fyn leder rigmanden Jacques D. Møller efter den perfekte bolig, og ikke én ledning må sidde forkert, hvis han skal slå til.

 • Episode 3

  15 apr 2014

  I Danmark leder Maluna og Kristian efter et eventyrligt hus, de kan flytte sammen i – spørgsmålet er, om der er alfer og trolde i et parcelhus i Birkerød? Designer Stasia Hallas ser på fredet charme i indre København, som dog bliver skæmmet af voldsomme karrydampe fra stueetagens indiske restaurant, og så er ægteparret Martina og Johan slet ikke fornøjede ved synet af et luksusrækkehus med udsigt over Øresund.

 • Episode 4

  22 apr 2014

  Martina og Johan har Martinas teenagedatter med på fremvisning i Vedbæk, og ligesom sin mor lægger hun ikke fingrene i mellem, når hun ser noget, hun ikke kan lide. I Silkeborg skal Ålborg-millionær Jacob Risgaard se en ridderborg i skoven med udsigt over Silkeborg-søerne. En helt unik bolig, som efterlader Jacob næsten mundlam.

 • Episode 5

  29 apr 2014

  Hvis den Utzon-ejendom til 10 millioner, han nu skal se, heller ikke står distancen, bliver han nødt til at tænke i nye baner med sin boligsøgning. I Hellerup skal det kræsne par Martina og Johan se en fantastisk bolig – men selv ikke privat sø-adgang kan glatte rynken på Martinas næse ud. Motivationscoach Mark Anthony og hustru Gitte Brandt søger boliglykken i Roskilde, men det evigt uenige par har temmelig svært ved at enes om glæderne ved en moderne liebhaverejendom i universitetsbyen.

 • Episode 6

  6 maj 2014

  Denne luksusvilla til godt 13.000.000 har udsigt over Middelhavet, og det er lige noget for champagnedrengen, som dog må leve med en hel del lyserødt, hvis han køber ejendommen. I Gentofte har den spirituelle karrierekvinde, Maluna Fabrin, ladet kæresten blive hjemme og tager i stedet sin astrolog-mor med på fremvisning. Spørgsmålet er, om husets energi passer de to kvinder. Ålborg-millionær Jacob Risgaard leder efter et sommerhus – men der er jo ingen der siger, at det ikke kan ligge på vandet. Så Jacob ser på luksusbåde, og måske kan den inkarnerede landkrabbe lade sig forføre af en yacht.