• Episode 1

  5 nov 2015

  I den nye sæson af Købmænd på 1. Klasse tager diamanthandler Katerina Pitzner for første gang sine to ældste døtre med til velgørenhedsbal på D’Angleterre. Katerina forsøger at holde styr på døtrenes balkjoler og manerer, men det er ikke helt nemt med sådan et par unge damer. Bryllupsplanlægger Christel Winther har planlagt et bryllup for et ungt velhavende par, der har inviteret over 40 gæster til Mallorca. Endelig møder vi luksusejendomsmægleren Tine Hagemeister, der sælger villaer i spanske Marbella. Tine skal forberede en fremvisning af et hus til en værdi af 43 millioner kroner, men gæsterne har ikke modtaget invitationerne på mail.

 • Episode 2

  12 nov 2015

  I Lasse Spangenbergs systue i hjertet af København flyver knappenålene om ørerne på ham. Den store, prestigefyldte TV-gallafest venter lige om hjørnet, og flere af de smukke, kendte kvinder har bestilt deres kjoler hos ham.

 • Episode 3

  19 nov 2015

  For bryllupsarrangør Christel Vinther er det lige oppe over - i mere end én forstand. Om ganske kort tid skal hun føde sit allerførste barn, og samtidig er det højsæson for bryllupper. Så Christel kan glemme alt om plukveer og barselsorlov, når hun nu skal afvikle et bryllup til mange hundredetusinde med et brudepar, der kommer helt fra England.

 • Episode 4

  26 nov 2015

  I aften skal Lasse Spangenberg til stor gallapremiere. Og som én af Danmarks førende haute couture-designere skal han naturligvis ledsages af en smuk kvinde iført en af hans kreationer. Men Malene er en rigtig buksepige, der foretrækker praktisk fodtøj - og DET vil Lasse ikke finde sig i.

 • Episode 5

  3 dec 2015

  På Børsen i København har Christel travlt med at afvikle årets dyreste bryllupfest for den smukke, russisk rigmandsdatter Ksenia og hendes danske Emil. Men allerede før hovedretten får Christel et kæmpe problem, for især de russiske gæster tager rigeligt for sig af de våde varer.

 • Episode 6

  10 dec 2015

  For Katerina Pitzner er turen til verdens førende diamantby Antwerpen hverdagskost. Men i dag skal hun have sin datter med, for 16-årige Elvira drømmer nemlig om at lancere sin egen smykkekollektion. Men først skal hun bevise overfor sin perfektionistiske mor, at hun kan klare sig selv i den benhårde, mandsdominerede branche.

Lignende programmer