• Episode 9

  24 okt 2019

  Linse tager på photoshoot med sine hunde, men Jytte giver hende problemer, da de ikke er helt enige om, hvor og hvornår der skal tages billeder.

 • Episode 8

  17 okt 2019

  Stephanie og Linse tager til Istanbul, hvor Stephanie skal have fortaget en fedtsugning. Stephanie har taget sin mor med, så hun ikke skal være alene i den tyrkiske by efter operationen.

 • Episode 7

  10 okt 2019

  Mens Stephanie og Cengiz er til face-off photoshoot med deres stjerneboksere, passer mormor Linse, Alba. De to skal hygge sig hjemme hos Linse, og Alba har fået lov til at lægge make up på sin mormor.

 • Episode 6

  3 okt 2019

  Stephanie og Cengiz har planlagt at overraske Linse og Didde med en overlevelsestur i Sverige. De er derfor taget ud for at finde det helt rigtige udstyr, når man skal overleve i den svenske ødemark.

 • Episode 5

  26 sep 2019

  Stephanie har en overraskelse til Linse, hun synes det er på tide at Linse får lidt styr på sin behåring og har derfor taget Linse med til en brasiliansk voksbehandling.

 • Episode 4

  19 sep 2019

  Linse er på Kreta sammen med veninderne Fie og Kristina. Sammen har de været nede og donere penge til et hundeshelter og i den forbindelse har Linse forelsket sig i en trebenet hund, White.

 • Episode 3

  12 sep 2019

  Stephanie og Cengiz har fået en ide til et nyt projekt - stjerneboksning - hvor en række kendte danskere skal bokse mod hinanden. Derfor afholder de en casting for potentielle stjerner.

 • Episode 2

  5 sep 2019

  Linse er taget til Jylland for at besøge sin gode veninde Didde. Didde har fået en ny følgesvend, som Linses hund Jytte skal møde. Imens nyder Stephanie og Cengiz forsat deres bryllupsrejse i Miami.

 • Episode 1

  29 aug 2019

  Linse har taget en stor beslutning og har valgt at lægge hele sit liv helt om. Hun er sprunget ud som veganer, hvilket også betyder, at hun har måttet kvitte smøgerne.

 • Best of Bryggen - Episode 8: Familiens ferier

  1 jan 2019

  I dette afsnit ser Linse og Stephanie tilbage på højdepunkterne fra familiens mange ferier sammen. Familien har været på mange rejser sammen, og bølgerne har da også ofte gået højt, når de har rejst. Stephanie og Linse husker tilbage på dengang, de ikke kunne komme afsted i autocamperen, da de kom op at skændes i lufthavnen, og da de ikke vidste, hvor Mors egentlig lå. Og vi ser også dengang, Stephanie lærte at svømme, og da hun blev overrumplet i undertøj af et pludseligt rend af mennesker på campingferien.

  Til Best of Bryggen
 • Best of Bryggen - Episode 7: Linses kamp for dyrene

  1 jan 2019

  I dette afsnit ser vi tilbage på de største øjeblikke i hendes evige kamp for dyrene. Her mærker vi virkelig Linses store kærlighed og passion; at hjælpe og redde dyr. Vi er med, dengang Linse lavede sin protestsang mod hundeloven, da hun kom op at slås med en mand i Spanien og næsten blev anholdt, og da Didde blev bollet i øret af en abe. Linse og Stephanie genser deres rørende favoritklip, hvor Linse stjæler Jytte fra en kennel.

  Til Best of Bryggen
 • Best of Bryggen - Episode 6: Den aktive familie

  1 jan 2019

  I dette afsnit dykker vi ned i den aktive side af Familien fra Bryggen, når vi sammen med Linse og Stephanie ser tilbage på familiens sjoveste sportsøjeblikke. Veninden Kost falder på pole-stangen, Linse og Lone er til lerdueskydning, og Stephanie og Mopper prøver ballet. Stephanies og Linses favoritklip får dem næsten til at falde bag over af grin, når de genser Diddes første gang på skøjtebanen.

  Til Best of Bryggen