• Episode 1

  11 sep 2013

  Kom helt tæt på medarbejderenes og de frivillige dyreelskeres kamp for dyrene i ny dokumentarserie. Det er desværre ikke altid, at mennesket er dyrenes bedste ven. Og vores pelsede venner kommer i centrum, når man i efteråret kan følge arbejdet på Dyreværnet i Rødovre. Dyreværnet huser de dyr, der bliver indleveret frivilligt af deres ejere, fordi de ikke længere kan tage sig af dem. Men de huser også de medtagede og uønskede væsener, som dyreværnsambulancen rykker ud for at redde fra deres uansvarlige ejere. I programmerne følger vi udrykningslederen Nina, der hver dag rykker ud til mistanken om vanrøgtede kæledyr. Ofte kommer Nina ind til ejere, der ikke kan magte deres kæledyr, og som derfor ikke formår at give dem det dyreliv, de fortjener. Det kræver derfor gode overtalelsesevner at få de udsatte stakler med hjem på internatet. Det er dog langt fra altid, det lykkes Nina at tale ejerne til fornuft, og derfor må hun ofte tilkalde politiet for at få assistance til at redde de misrøgtede dyr.

 • Episode 2

  18 sep 2013

  Hjemme på internatet har politiet afleveret en hund med en helt særlig skæbne. Den er en af de forbudte racer ifølge hundeloven. Og Dyreværnet står nu i det dilemma at de ikke må give hunden videre til en ny familie – men mod deres vilje skal aflive hunden. Makkerparret Nina og Rikke rykker til Fyn for at hjælpe en mand der ikke kan tage vare på sine mange hunde. Og så kommer de to underernærede hvalpe der i sidste uge blev fjernet fra deres ejer ud til nye familier.

 • Episode 3

  25 sep 2013

  Hjemme på internatet er de travlt beskæftiget med 36 killinger hentet på en dyreværnssag. Og så kommer Nina ud til et par, hvor der åbner sig en hel verden af særpræget dyr. Alt imens Dyreværnets direktør er på evig pengejagt for at kunne holde arbejdet kørende.

 • Episode 4

  2 okt 2013

  Og så tager udrykningen til Hjørring for at hente et kuld hvalpe der er indavlede, men ejeren er ikke sådan lige at overtale til at give hvalpene fra sig. Imens bliver der arbejdet ekstra på internatet for at finde en ny familie til en hund, der har ventet i månedsvis. Og så er en hel boligforening på Nørrebro i København i opstandelse over en kaninejer der muligvis sælger sine kaniner til slagtning.

 • Episode 5

  9 okt 2013

  Hjemme på internatet er en alvorlig sag landet på Pias bord. Politiet har konfiskeret en hund fra dens ejer, fordi de mener, den er ulovlig race. Og nu har ejeren fire dage til at bevise det modsatte, hvis ikke hunden skal aflives. Og så kommer dyreværnsfolkene ud på en sag, hvor en chorkerende katte skæbne møder dem.

 • Episode 6

  16 okt 2013

  Hjemme på internatet får direktøren besøg af sin gode ven, musikeren Remee, der skal holde fest til fordel for Dyreværnet. Imens må dyrepasser Rikke have ekstrahjælp til at håndtere en ny beboer på internatet – python slangen Elvis

 • Episode 7

  23 okt 2013

  Men sagen tager en drejning, da det viser sig at hvalpene er ulovlig race. På internatet kæmper Rikke med at få en noget forkommen kat på fode igen, efter at den er blevet fundet i en motorhjelm. Og så venter der Nina noget af en overraskelse, da hun på en dyreværnssag, hvor alt umiddelbart ser pænt ud, kommer ud i stalden.

 • Episode 8

  30 okt 2013

  Kom helt tæt på medarbejderenes og de frivillige dyreelskeres kamp for dyrene i ny dokumentarserie. I programmerne følger vi udrykningslederen Nina, der hver dag rykker ud til mistanken om vanrøgtede kæledyr. Ofte kommer Nina ind til ejere, der ikke kan magte deres kæledyr, og som derfor ikke formår at give dem det dyreliv, de fortjener. Det kræver derfor gode overtalelsesevner at få de udsatte stakler med hjem på internatet. Det er dog langt fra altid, det lykkes Nina at tale ejerne til fornuft, og derfor må hun ofte tilkalde politiet for at få assistance til at redde de misrøgtede dyr.