• Episode 1

  7 maj 2015

  Dyreværnet rykker ud til et hus med et stort antal katte på Lolland, og det er et bekymrende syn der møder dem. På internatet i Rødovre er der travlt som aldrig før. For rigtig mange mennesker har fået øjnene op for Dyreværnet. Direktør Signe beslutter derfor at ansætte en ny mand.

 • Episode 2

  14 maj 2015

  Linse Kessler kontakter Nina og Dyreværnet med en grov sag om misrøgt af hunde. Og der venter dyreværnsfolkene et nedslående syn, da de kommer frem til Fredericia. På internatet får Pia besøg af en skoleklasse, der kommer i et helt særligt ærinde.

 • Episode 3

  21 maj 2015

  Nina og Johnny rykker ud til Lolland, hvor et par er blevet anmeldt for ikke at kunne tage sig af deres hund. Dyreværnet har arvet et hus og direktør Signe tager ud for at se nærmere på arven. Hjemme på internatet er Pia ikke meget for at udlevere en hund til ejeren, der bor på gaden. Og så er internatet på den anden ende i sagen om de ulovlige hunde fra dyreværnssagen i sidste uge. Signe har besluttet at køre hundene til Sverige, og forberedelserne går i gang. Den tidligere politimand Johnny har nu udsigt til at skulle bryde loven.

 • Episode 4

  28 maj 2015

  Der er hjerterum og masser af kærlighed til dyrene på Dyreværnet, og det foregår ofte med store følelser, når de ansatte siger goddag til et nyt væsen, og med glæde og vemod når de skal sige farvel.

 • Episode 5

  4 jun 2015

  Dyreværnet får en anmeldelse om en hund der er alene i en stald det meste af dagen og Johnny og Nina rykker ud til Nordjylland for at se på forholdene. Hjemme i Rødovre har Mie og de andre dyrepassere nok at se til med en ny stor beboer - Sankt Bernhardshunden Thor. Direktør Signes indsamlingsarbejde har båret frugt og dyreværnet skal nu have en ekstra ambulance til de mange dyreværnssager. Og så tager Nina sin mand med på dyreværnssag til en hund, der står lænket dagen lang i en have.

 • Episode 6

  11 jun 2015

  Nina og Johnny tager på en dyreværnssag til Frederikshavn hos en hundeejer, der bestemt ikke er begejstret for at se dem. En plejefamilie skal passe en hund, der venter hvalpe og får deres at se til. Den tidligere Spicegirl stjerne Mel B støtter Dyreværnet ved en stor gallamiddag, og mens direktør Signe er hjemmevant i de fine omgivelser med kendte mennesker, skal udrykningsleder Nina vænne sig at være trukket i festtøjet.

Lignende programmer