Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Når solen går ned, starter der et helt nyt liv. I en ny dokumentarserie følger vi de mennesker, der arbejder når vi andre sover.

 • Episode 1

  Dem, der underholder os. Dem, der passer på os og dem, der tager slæbet. Vi følger komikeren Omar Marzouk, der har premiere på sit nye show om få dage og har store problemer med at få jokesne til at virke, Akutlægen Per Martin, der bliver kaldt ud til en 3-årig dreng med feberkramper, der ikke trækker vejret. Vi følger Dj'en Morten Breum, der skal forsøge at vække et søvnigt diskotek i Sønderborg kl. 4 om morgenen og Stripperen Jessica Sky, der skal nå 3 jobs rundt omkring i landet på en enkelt nat. Det er historier om mennesker, der er bundet sammen af natten og arbejder under ekstremt pres - for alt kan ske om natten...

  Publiceret: 1 jul 2010

 • Episode 2

  Stripperen Jessica Sky i et dobbeltshow med en lokal pige og dørmanden Lutfi, der har problemer med at holdestyr på diskotekskøen. Komikeren Omar Marzouk er på en særdeles smertefuld inspirationstur og Akutlægen Per Martin, der redder endnu et menneskeliv i natten. Det er historier om mennesker, der er bundet sammen af natten og arbejder under ekstremt pres - for alt kan ske om natten...

  Publiceret: 8 jul 2010

 • Episode 3

  Pioneren Lars, der bliver kaldt ud et større trafikuheld, hvor tilskadekomne skal skæres ud af deres biler. DJ'en Morten Breum til eksklusivt beachparty i Stockholm og komikeren Omar Marzouk, der kæmper for at huske teksterne på scenen, kun en uge før premieren på hans nye one man show. Alle arbejder de om natten, for at underholde os, redde liv eller bare taget slæbet.

  Publiceret: 15 jul 2010

 • Episode 4

  Situationen bliver yderligere tilspidset, da kæresten dukker op mens ambulancen er der. Pionererne er til en kæmpe vandskade på et plejehjem, hvor vandet står ned i beboernes stuer i lårtykke stråler og komikeren Omar Marzouk har premiere på sit nye one man show. Det er historier om mennesker, der er bundet sammen af natten og arbejder under ekstremt pres - for alt kan ske om natten...

  Publiceret: 22 jul 2010

 • Episode 5

  Dørmanden Lutfi prøver at holde styr på flere hundrede fulde mennesker, der skal smides ud af diskotektet, stripperen Jessica Sky optræder med dobbelt strip show på et diskotek og låsesmeden Claus kommer ud til en kunde, der nægter at betale regningen for at få åbnet døren. Alle arbejder de om natten, for at underholde os, redde liv eller bare taget slæbet.

  Publiceret: 29 jul 2010

 • Episode 7

  Når solen går ned, starter der et helt nyt liv. I en ny dokumentarserie følger vi de mennesker, der arbejder når vi andre sover. Dem, der underholder os. Dem, der passer på os og dem, der tager slæbet.

  Publiceret: 12 aug 2010

 • Episode 8

  Paparazzifotografen Uffe er til premiere og kæmper mod de andre fotografer om det bedste billede. Diskoteksejeren Rico, har Miss Hot Jugs pigerne på besøg og låsesmeden Claus, skal lukke politiets bombeafdeling ind i en lejlighed, fuld af våben. Alle arbejder de om natten, for at underholde os, redde liv eller bare taget slæbet.

  Publiceret: 19 aug 2010

 • Episode 9

  Manageren Lisa Maxen, skal til Paris og holde Oh No Ono's franske promoter i ørerne, da han ikke har overholdt aftalerne og bryllupsarrangøren Christel, kommer på hårdt arbejde med et krævende dansk/ukrainsk par. Alle arbejder de om natten, for at underholde os, redde liv eller bare taget slæbet.

  Publiceret: 26 aug 2010

 • Episode 10

  Dørmanden Lufti skal holde styr på hundredvis af meget fulde mennesker til en ungdomsfest og bryllupsarrangøren skal afvikle et kæmpe bryllup på et slot. Det er historier om mennesker, der er bundet sammen af natten og arbejder under ekstremt pres - for alt kan ske om natten...

  Publiceret: 2 sep 2010

 • Episode 11

  Jessica Sky er til tatoofest, hvor der bliver vist mere end bare tatoveringer frem og akutlægen Per Martin skal forsøge at redde en multihandikappet piges liv. Alle arbejder de om natten, for at underholde os, redde liv eller bare taget slæbet.

  Publiceret: 9 sep 2010

 • Episode 12

  Akutlægen Per Martin kommer ud til et voldsomt trafikuheld og brandvæsnet leder med lys og lygte efter en brand i Illums, men i et kæmpe stormagasin, kan det være svært at finde frem og minut for minut stiger risikoen for at det udvikler sig alvorligt. Alle arbejder de om natten, for at underholde os, redde liv eller bare taget slæbet.

  Publiceret: 16 sep 2010

Lignende programmer