• Episode 1

  17 sep 2015

  I det første program skal vi være med til registreringen til rallyet, vi skal se en masse heftige biler og vi møder en masse kendt medkører. Eksempelvis Dolph Lundgren og Robbie Fowler og mange flere. Adam og Clemens rejser mod Norge og Oslo i dette program, og undervejs kommer de ud for adskillige sjove episoder.

 • Episode 2

  24 sep 2015

  I andet program af Gumball 3000 ankommer Adam og Clemens til den norske hovedstad Oslo. Der møder de blandt andre Triana Eglesias, og så giver Tony Hawk den gas på en skaterampe midt i Oslo. Siden går rejse mod København, og på vejen er der flere interessante kulinariske indslag.

 • Episode 3

  1 okt 2015

  Det festlige rallyløb Gumball 3000 er endelig nået til Danmark og København. Det giver Adam og Clemens mulighed for at vise deres hjemby frem for resten af kørerne, som ender med at få sig en gedigen fest i den danske hovedstad. Dagen efter skal rallykørerne til Amsterdam, men det bliver ikke uden problemer med især det tyske politi.

 • Episode 4

  8 okt 2015

  I afsnit fire af Gumball 3000 ankommer bilerne til Holland, og her bliver Adam og Clemens sammen med de andre deltager modtaget på Amsterdam Arena foran et stort heppende publikum. Senere i programmet skal rallyet ombord på Gumball Airlines og flyve til USA - nærmere bestemt Reno. Og selve flyrejsen bliver mindst lige så vild, som resten af rejsen har været det.

 • Episode 5

  15 okt 2015

  Vi begynder efterhånden at nærme os endemålet her i afsnit fem af Gumball 3000. Adam og Clemens starter ud i San Fransisco, hvor fra de skal køre til Los Angeles. Undervejs får de muligheder for at teste deres køreevner på en racerbane.

 • Episode 6

  22 okt 2015

  I sidste afsnit af Gumball 3000 når Adam og Clemens endelig sit mål, syndens by Las Vegas. Men inden de når dertil skal de køre en længere tur igennem ørkenen fra Los Angeles. En køretur, der ikke går helt efter planen, da de to festaber farer vild undervejs.