Afspil programmetSæson 4 - Episode 1

Favorit

Sæson


Nev og Max rejser USA rundt for at afsløre unge, der stjæler andres identitet. Jagten på Catfish er i gang. Se sæson 1-7

 • Episode 1

  Den intelligente alenemor Miracle har forelsket sig i Javonni, en fyr med hundeøjne på Instagram. Eftersom Max har fri, får Nev Charlamagnes hjælp til at finde hendes drømmemand.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Episode 2

  Courtney har tidligeret kappet forbindelsen til Isaak, en fyr hun mødte online. Men Isaak vil ikke give op og gør alt for at få Courtney tilbage. Skønhedsdronning Cassidy Wolf hjælper Nev med at sørge for, Isaak lader Courtney være i fred.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Episode 3

  Harold har fundet sin perfekte match, den smukke og sporty Armani. Selvom de bor i det samme kvarter, har de aldrig mødt hinanden. Nev og sangeren Angel Haze hjælper Harold med at møde hans perfekte pige.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Episode 4

  Jersey-pigen Daisy mødte Marcus på Instagram og han stjal hendes hjerte, da han hjalp hende med problemer derhjemme. Men han vil ikke tale i telefon med hende eller mødes, så Nev og YouTube-stjernen Tyler Oakley prøver at arrangere et møde.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Episode 5

  Chitara sprang ud for sin familie, da hun mødte Priscilla online. Men Priscilla endte deres forhold uventet, og nu vil Chitara finde ud af, hvad der skete. Nev og skuespiller Alex Shaffer hjælper Chitara med at opdage sandheden.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Episode 6

  Den enlige far Felipe vil slå sig ned og udvide sin familie med sin kærlighed på nettet, Jasmine. Men de har talt sammen i otte måneder og har aldrig mødt hinanden. Max Joseph og Nev prøver at opklare, om Jasmine er den, hun påstår.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Episode 7

  Whitney mødte Brenell på et HBTQ-site for fire år siden og er helt vildt forelsket, men Brenell nægter at videochatte med hende. Whitney er desperat og vil vide hvorfor.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Episode 8

  Jamey ville gøre alt for at møde Ari, som han har forelsket sig i online, men hun vil kun møde ham på tv. Med hjælp fra Nev og Max fortæller Ari om sin baggrund og håber, at Jamey vil acceptere hende, som hun er.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Episode 9

  Da Blaires instagram-kæreste Markie knuste hendes hjerte, kom hun videre og fandt en ny kæreste. Men nu er Markie tilbage og vil omsider mødes. Blaire har brug for Nev & Max' hjælp til at få det til at ske og afsløre Marks hemmelighed.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Episode 10

  I stedet for at planlægge sin college-uddannelse vil Steven flytte til Californien for at støtte sin online-kæreste Samm. Stevens mor har sine tvivl angående Samms identitet, og beder Nev og Max om hjælp.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Catfish Special: Nev & Max's 15 craziest moments

  Nev og Max viser os deres 15 yndlingsøjeblikke fra de tre første sæsoner af "Catfish" samt sjove og rørende indslag, som seerne ikke har set før.

  Publiceret: 1 dec 2015

 • Catfish Special: The Untold Stories

  Nev Schulman og Max Joseph er programværter for det tredje afsnit af "Catfish: The Untold Stories", hvor vi skal se tre chokerende og sande historier fortalt af dem, der oplevede dem.

  Publiceret: 1 dec 2015