Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Nev og Max rejser USA rundt for at afsløre unge, der stjæler andres identitet. Jagten på Catfish er i gang. Se sæson 1-7

 • Episode 1

  Sunny er forelsket i sin drømmemand. Jamison er model, tv-forfatter og læser også til narkoselæge. Men Sunny og Jamison har aldrig mødt hinanden. Er Jamison for god til at være sand?

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Episode 2

  Trina er en eksotisk danser, der altid har haft svært ved at møde fyre, hun kan stole på, indtil hun møder Scorpio, som også er danser, på nettet. Vil Trina endelig møde den eneste mand, hun har elsket?

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Episode 3

  Kim har betroet sig til Matt i over 10 år. Men han har nægtet at finde sammen med hende. Nu står Kim over for en livsændrende beslutning — skal hun gifte sig med en nuværende fyr eller finde ud af, om Matt er hendes sjælepartner?

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Episode 4

  Jasmine har sms'et med Mike i to år og tror, at han kan blive den perfekte stedfar for hendes søn. Selvom de kun bor et kvarter fra hinanden har Jasmine og Mike ikke mødtes endnu.

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Episode 5

  Jarrod troede aldrig, han ville finde kærligheden - indtil han faldt for Abby på Facebook. Jarrod tror, at Abby kan være "den rigtige", men hun nægter at se ham. Hvad skjuler Abby?

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Episode 6

  Efter Kya forelskede sig i Alyx fortalte hun, at hun brugte falsk navn og billeder, når hun kommunikerede med ham. Alyx tilgav hende øjeblikkelig og accepterede Kya uden at tøve. De to har aldrig mødtes.

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Episode 7

  Joe var skeptisk, da tidligere Miss Teen USA, Kari Ann Peniche, sendte ham en venneanmodning. Efter en måned med intens kommunikation tror Joe, at det kan være den rigtige Kari Ann, og at han måske har forelsket sig i hende.

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Episode 8

  Tyler lader til at have alt— og derfor var hans venner så overraskede, da han faldt for Amanda på nettet. Efter halvandet år med chatting og sms tror Tyler, at de kan have en fremtid sammen.

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Episode 9

  Da Rod mødte Ebony på en datinghjemmeside for fire år siden, troede han, at han talte med en heteroseksuel kvinde. Men efter de to forelskede sig, afslørede Ebony, at hun er transseksuel.

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Episode 11

  Da Mike møder Felicia gennem et datingsite slår det gnister. Men da de aftaler at mødes, dukker hun ikke op. Mike føler alligevel, at de har noget særligt. Kan Mike stole på Felicia eller beder han kun om at blive skuffet?

  Publiceret: 1 feb 2016

 • Catfish: The TV Show Special: The reunion show

  De medvirkende fra 'Catfish: The TV Show' mødes igen i MTV's Times Square-studie for at svare på spørgsmål fra fans, 'Catfish'-efterforskerne Nev og Max og værten SuChin Pak.

  Publiceret: 1 feb 2016