• Episode 1

  18 nov 2014

  Nerverne sidder helt ude på tøjet, når Jonas skal vælge og møde sin date. Vi har valgt tre piger ud til ham. Han aner ikke, hvordan de ser ud, eller hvem de er, men snart skal han på date med én af dem.

 • Episode 2

  18 nov 2014

  Samantha kunne vælge mellem tre fyre med brugernavnene 'Rassak', 'prins85' og 'John the one'. Undervejs i programmet kunne seerne stemme på deres favorit, og her var 'John the one' faktisk i førerposition hele vejen igennem. Samantha skulle helt selv vælge, hvem hun ville på date med. Har hun valgtseernes favorit? Bliver det en god date? Eller en frygtelig aften?

 • Episode 3

  19 nov 2014

  Nynne har ikke tidligere været den store dater, så der var nerver på, da hun skulle vælge sin blind date på live-tv. Hun skulle chatte med tre fyre, vi havde valgt ud til hende på forhånd. Hun fik ikke lov at se dem, og i løbet af kort tid skulle hun beslutte, hvem hun ville bruge sin aften sammen med. Hun kunne vælge mellem fyrene med dating-brugernavne 'BatmanIkkeRobin', 'Pilotseye' og ' MagicOne', og undervejs afsløredes der flere overraskelser for Nynne, som chatten skred frem.

 • Episode 4

  17 dec 2014

  39-årige Maria havde aldrig set manden før, og torsdag aften skulle hun i programmet Blind Date på date med en komplet fremmede efter at have chattet ganske kort med ham.

Lignende programmer