Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


Vennerne Rasmus og Kasper fra Love Island er taget ud på et eventyr for at finde en pige for livet til den super kræsne Rasmus. Kasper vil være hans wingman i tykt og tyndt og prøver i denne serie at finde frem til den helt rigtige pige til Rasmus. Der skal søges vidt og bredt, og igennem de seks programmer møder drengene alle afskygninger af piger på jagt efter den store kærlighed. Samtidig har de en konkurrence, hvor Kasper i hvert program vil udfordre Rasmus til at teste hans grænser, og vinderen får den tvivlsomme ære af at få en brasiliansk voksbehandling. Se sæson 1-2

 • Episode 1

  I denne episode er wingman Kasper taget på stripklub for at finde en pige med ben i næsen og let til at smide tøjet. Rasmus skal på date med en storbarmet stripper, og daten foregår naturligvis omkring en stripperstang. Rasmus er selv overbevist om, at han er en græsk gud, men vil det lykkes ham at imponere sin date? Og vil han mon selv strippe og lave en 'Full Monty'? Finder Rasmus kærligheden i dette program?

  Publiceret: 1 dec 2018

 • Episode 2

  I denne episode skal Rasmus i fræk sauna og spa med realitybaben Sidsel. Der er sød musik i luften, og safterne flyder... måske endda mere, end Rasmus kan holde til? Følg med, når Rasmus flasher sin, ifølge ham, guddommelige overkrop – og vil det lykkes Rasmus at klare den store udfordring fra Kasper om en iskold challenge?

  Publiceret: 1 dec 2018

 • Episode 3

  I denne episode er Kasper gået voldsomt til værks i sit job som wingman. Han har sat en date op med shemalen Nichole Valentina, der samtidig lever af at være domina og herske over mænd i alle aldre. Er lykken mon et sadomasochistisk forhold? Og er det mon det rette for den kræsne Rasmus? Eller viser det sig, at det er mere, end Rasmus kan håndtere? Og med en udfordring fra Kasper om et snav er der lagt i ovnen til en hed og udfordrende date.

  Publiceret: 1 dec 2018

 • Episode 4

  Kasper går utraditionelle veje i dette program, hvor han har sat en date op til Rasmus med den underskønne Helena. Kasper har valgt at spærre dem inde sammen i et escape room, med kun en time til at bryde ud. Vil det lykkes Rasmus at klare udfordringen, og er lykken og kærligheden i virkeligheden at være tvunget tæt sammen i et lille lukket lokale?

  Publiceret: 1 dec 2018

 • Episode 5

  Wingman Kasper har sat Rasmus op med Celine. Men han har også sat ham op med en håndfuld vilde travheste, og er der en ting, Rasmus er bange for, er det heste. Men vil han mande sig op for at imponere sin date og komme sig over sin hesteangst? Og vil han overhovedet kunne gennemføre ugens udfordring, som er et travløb head to head med Kasper?

  Publiceret: 1 dec 2018

 • Episode 6

  Rasmus skal se sin værste frygt i øjnene. Der er dømt highroping, og Rasmus er panisk angst for højder. Bedre bliver det ikke af, at ugens udfordring er krydse 50 meters frit fald i en række stigbøjler. Om end Kasper har ramt lige i øjet med valg af date denne gang, bliver det en udfordring, der måske knækker den ellers altid overmodige Rasmus. Er Rasmus mand nok til at overvinde sin værste frygt, og kan han samtidig imponere sin date nok til, at hun ikke synes, han er en tøsedreng?

  Publiceret: 1 dec 2018