Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


8 festglade unge mennesker i Polen bliver sat sammen i et hus, og der går ikke længe før at festen bryder ud.

 • Episode 1

  8 personer, 1 hus, en hel by! Warsaw Shore-banden flytter ind i en villa. Eliza får Pawels opmærksomhed. Pigerne deler sig op, opskriften på konflikt! De kamplystne hanner arrangerer sparring. De er klar til at feste.

  Publiceret: 28 apr 2015

 • Episode 2

  Tid til at arbejde! De vil ikke kunne lide deres job... Følelsesmæssige dilemmaer dukker op - hvem ender op i bollerummet? Trybson vil i bukserne på Lillan… Første tur på natklub og tingene udvikler sig.

  Publiceret: 28 apr 2015

 • Episode 3

  Det hotter op i Warsaw Shore! Fyrene kommer op at slås, hvem kan få ro på situationen? Eliza mister sine hæmninger, Ewelina kommer på hospitalet og pigerne må opklare, hvor sprutten er blevet af. Og så ankommer der en ny fyr i huset.

  Publiceret: 28 apr 2015

 • Episode 4

  Jalousi, skænderier og kærlighedsproblemer… En uventet gæst knækker Eliza. Lillan flirter vildt. Pawel tager en modig beslutning og hvem har spillet Ania et puds?

  Publiceret: 28 apr 2015

 • Episode 5

  Hårde kampe og varme genforeninger. Og hvad lavede Pawel med Trybson? Der er heste, jagt og vodka, og en tur til gården til Mariusz. Og endnu en vild fest. Hvem går over stregen denne gang?

  Publiceret: 28 apr 2015

 • Episode 6

  Polen spiller mod England, og lækre brasilianske piger får fyrene i godt humør! Nok en falder for Elizas charme. Go-kart-galskab og bungyjump viser, hvem som er modigst. Tøffe Skænderier og straf - spændingen stiger.

  Publiceret: 28 apr 2015

 • Episode 7

  Der er dømt udflugt i Polen med champagne, limousine og…barberskum-fest i Katowice! En fjerde pige dukker op i huset. Hvem bliver offer for fiskeren, som er kommet tilbage? Og en ny fyr trænger sig ind på Trybsons territorium.

  Publiceret: 30 apr 2015

 • Episode 8

  Warsaw-teamets første hjemmefest! Pawel har fødselsdag, og hvad får han i gave? Fyrene vil prøve at trappe konflikten ned mellem pigerne. Alle skændes om rengøring og pigerne får en sidste advarsel.

  Publiceret: 30 apr 2015

 • Episode 9

  Denne gang er teamet lidt roligere og tager på en familietur for at spille "Paintball" og spise middag. Det viser sig, at det spøger i huset om natten, eller er det Wojtek? Prinsesserne dropper arbejdet - hvad siger Ania til det?

  Publiceret: 30 apr 2015

 • Episode 10

  Endnu en udefest i Warsaw Shore! De besøger Krakow - først dragestatuen og så videre til klubben. På jagt på dansegulvet tjekker Ania de flotteste piger ud. Wojtek får et mystisk brev fra en beundrer.

  Publiceret: 30 apr 2015

 • Episode 11

  Et møde mellem to "Shores" - et besøg fra Holly og Scott fra Geordie Shore. Pigerne kæmper om Scotts opmærksomhed - hvem vil vinde? EMA 2013 Pre-Party - paparazzi, interviews og berømtheder.

  Publiceret: 30 apr 2015