• Episode 1

  1 feb 2019

  Janni Ree flytter ind i datteren Nathalies lille lejlighed i København, hvor de skal forsøge at bo under samme trange tag – noget som Janni ikke normalt er fan af! Sigmund tager sin far Oddur med tilbage til deres fælles rødder på Færøerne. Nikita Klæstrup tager fra København ned til sin søster Sasha og sit fædrende ophav på Lolland, og med en roadtrip rundt på øen giver hun hjemstavnen én sidste chance.

 • Episode 2

  1 feb 2019

  Sigmund slæbes med på fisketur af sin far Oddur, ligesom de to gjorde, da Sigmund var helt lille. Jannis datter Nathalie inviterer sin mor ud på Refshaleøen for at udfordre hendes højdeskræk og teste deres mor-datter-samarbejde i en presset situation. Sasha tager sin søster Nikita med på besøg hos en lokal traktorspecialist med Danmarks – efter sigende – hurtigste traktor.

 • Episode 3

  1 feb 2019

  Janni vækker sin datter Nathalie tidligt om morgenen, fordi hendes personlige træner er på vej med en hård og intens morgentræning. Outdoor-elskeren Oddur tager sin søn Sigmund med ud i naturen, hvor de skal tilberede og nyde en fiskefangst under åben himmel og se på fugle. Nikita tager sin søster Sasha med på en lerdueskydebane, hvor de skal lære at skyde lerduer og finde ud af hvem af de to, der er det største naturtalent med et gevær.

 • Episode 4

  1 feb 2019

  Sigmund er ved at have fået nok af den færøske natur, og tager sin far Oddur med på øernes homo-venlige bar; Cirkus. Her han har planlagt et helt særligt møde med det færøske ikon, instagrammer og åbent homoseksuelle Mike. Janni tager sin datter Nathalie med i byen til champagnesmagning, og det ender i fiskeshots. Sasha skal lave mad til sin søster Nikita i en campinghytte og afslører i et forsøg på at få søsteren med på den lokale bar 'Pillen', at hun engang blev afvist på LA Bar.

 • Episode 5

  1 feb 2019

  Klæstrup-søstrene tager på bar i Maribo for at se, om det lollandske natteliv på nogen måde kan matche Nikitas VIP-livsstil – og de lokale bemærker, at der er VIP-gæster på besøg. Nathalie sætter sin tømmermænds-ramte mor Janni til at bage kanelsnegle – et bagværk Janni aldrig har prøvet kræfter med før. Sigmund og hans far Oddur prøver færøske nationaldragter lavet af uld, og dét er lidt af en udfordring for Sigmund på grund af hans uld-allergi.

 • Episode 6

  1 feb 2019

  Janni tages med på en sejltur af Nathalie, fordi datteren vil få hende til at samle skrald og løsne op for hendes kontrolfreak-tendenser. Sigmund overraskes af sin far Oddur med et besøg hjemme hos en færøsk familie, som disker op med forskellige traditionelle specialiteter, herunder flækket fårehoved. Dyreelskerne Nikita og Sasha har i Knuthenborg Safaripark aftalt, at de hver især skal finde frem til hinandens spirit-animal.

 • Episode 7

  1 feb 2019

  Sigmund får præstationsangst, da han sammen med sin far Oddur for første gang på Færøerne skal optræde med en traditionel færøsk sang på et lokalt spillested. Kødelskeren Nathalie får sin lige så kødelskende mor Janni til at kokkerere miljøvenlige, vegetariske bøffer med hummus til. Sasha brænder for at hjælpe rumænske gadehunde, og derfor undersøger hun, sammen med sin søster Nikita, mulighederne for at åbne et dyreinternat på Lolland.

 • Episode 8

  1 feb 2019

  Janni vil hjælpe Nathalie med hendes berøringsangst og har booket en massør, selvom hendes datter ikke bryder sig om at blive rørt at fremmede. Sigmund har bestemt, at han og Oddur skal shoppe lækkert tøj i det lokale indkøbscenter og style hinanden fra top til tå. Nikita og Sasha skal i ægte hammerslag-stil ud at besøge et hus, som er til salg på Lolland, for at se, om prisen kan lokke dem til at blive på hjemstavnen.