Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Se med, når Silas Holst møder seks helt almindelige mænd, som alle kæmper med lavt selvværd. Han hjælper mændene igennem alverdens forskellige udfordringer, som skal gøre dem klar til den ultimative udfordring – de skal strippe foran hundredevis af mennesker! Se sæson 1

 • Episode 1

  Seks helt almindelige mænd med manglende selvtillid har taget imod den ultimative udfordring. De skal strippe på Smukfest, men de ved det ikke endnu.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 2

  I dette program skal mændene have deres første dansetræning, for lige nu er rytme, koordinering og sexede hofter en by i Rusland.

  Publiceret: 8 nov 2018

 • Episode 3

  6 helt almindelige mænd med ondt i selvtilliden har taget imod den ultimative udfordring. De skal strippe på Smukfest og Silas Holst skal sørge for at mændene bliver helt klar - både fysisk og psykisk

  Publiceret: 15 nov 2018

 • Episode 4

  Der er kun 3 uger til showtime og Silas vil i denne uge afsløre mændenes stripperkostumer. Mændenes har høje forventninger og drømmer om g-streng og sexet udklædning, men er det også det Silas har i tankerne?

  Publiceret: 22 nov 2018

 • Episode 5

  Seks helt almindelige mænd med ondt i selvtilliden har taget imod den ultimative udfordring. De skal strippe på Smukfest, og Silas Holst skal sørge for, at mændene bliver helt klar.

  Publiceret: 29 nov 2018

 • Episode 6

  Mændene er nu landet på Smukfest og lige om lidt skal kulminationen på 8 ugers grænseoverskridende udfordringer ske - nemlig stripshowet på Smukfest.

  Publiceret: 6 dec 2018

Lignende programmer