Afspil programmetSæson 8 - Episode 1

Favorit

Sæson


Igen forlader direktører og ejere af store virksomheder, direktionsgangen for at gå undercover ude i den virkelighed, de byder deres medarbejdere.

 • Episode 1

  Tag med direktøren for Build-a-Bear-workshop, Sharon Price John, når hun går undercover blandt de medarbejdere, der holder enderne sammen i hendes virksomhed.

  Publiceret: 18 jun 2017

 • Episode 2

  Karen Freeman-Wilson er borgmester i Gary, Indiana og går undercover for at arbejde i sin egen by.

  Publiceret: 25 jun 2017

 • Episode 3

  Greg Scott, CEO for modetøj-kæden "New York & Company", går undercover blandt de mennesker der holder hans virksomhed "en vogue", men kan han lægge ansigtet i de rigtige folder, når hans ser en af sine butikker som et stort rod?

  Publiceret: 2 jul 2017

 • Episode 4

  Renee Maloney, medgrundlægger at franchisekæden "Painting with a twist", en række værksteder, hvor gæsterne kan hygge sig med at male, mens de nyder deres yndlingdrink, går undercover for at møde de mennesker, der gør hendes virksomhed til et mesterværk.

  Publiceret: 9 jul 2017

 • Episode 5

  Jeff Dudan, direktør og grundlægger af AdvantaClean, en virksomhed, der hjælper kundernes hjem rene, sikre, sunde og energirigtige, bliver temmelig beskidt, når et køkken skal renses for svamp, efter en vandskade.

  Publiceret: 16 jul 2017

 • Episode 6

  John Fuller, direktør for Coffee Bean & Tea Leaf, arbejder undercover i nogle af hans kaffebutikker.

  Publiceret: 23 jul 2017

 • Episode 7

  Michael Roper, administrerende direktør for Taco Bueno, går undercover for at være sikker på, at alt i hans firma nu også er "bueno". På turen møder Roper en medarbejder med et "høne at plukke" med virksomhedens øverste ledelse, og han finder ud af at det ikke er helt nemt at styre en gaffeltruck på lageret.

  Publiceret: 30 jul 2017

 • Episode 8

  John Carona, grundlægger og administrerende direktør i Associa, arbejder undercover for at møde de medarbejdere, som holder ejerlejlighed- og HOA's administrationsselskabets fundament stærkt. Mens han arbejder som "Charlie Lucas", bliver Carona blæst efter at have forsøgt at kæmpe sig igennem et kedeligt rengøringsjob på et beboelsessted. Og han finder det andet end nem sejlads, når han arbejder i receptionen på en yachtklub.

  Publiceret: 6 aug 2017

Lignende programmer