• Episode 1

  18 jun 2017

  Tag med direktøren for Build-a-Bear-workshop, Sharon Price John, når hun går undercover blandt de medarbejdere, der holder enderne sammen i hendes virksomhed.

 • Episode 2

  25 jun 2017

  Karen Freeman-Wilson er borgmester i Gary, Indiana og går undercover for at arbejde i sin egen by.

 • Episode 3

  2 jul 2017

  Greg Scott, CEO for modetøj-kæden "New York & Company", går undercover blandt de mennesker der holder hans virksomhed "en vogue", men kan han lægge ansigtet i de rigtige folder, når hans ser en af sine butikker som et stort rod?

 • Episode 4

  9 jul 2017

  Renee Maloney, medgrundlægger at franchisekæden "Painting with a twist", en række værksteder, hvor gæsterne kan hygge sig med at male, mens de nyder deres yndlingdrink, går undercover for at møde de mennesker, der gør hendes virksomhed til et mesterværk.

 • Episode 5

  16 jul 2017

  Jeff Dudan, direktør og grundlægger af AdvantaClean, en virksomhed, der hjælper kundernes hjem rene, sikre, sunde og energirigtige, bliver temmelig beskidt, når et køkken skal renses for svamp, efter en vandskade.

 • Episode 6

  23 jul 2017

  John Fuller, direktør for Coffee Bean & Tea Leaf, arbejder undercover i nogle af hans kaffebutikker.

 • Episode 7

  30 jul 2017

  Michael Roper, administrerende direktør for Taco Bueno, går undercover for at være sikker på, at alt i hans firma nu også er "bueno". På turen møder Roper en medarbejder med et "høne at plukke" med virksomhedens øverste ledelse, og han finder ud af at det ikke er helt nemt at styre en gaffeltruck på lageret.

 • Episode 8

  6 aug 2017

  John Carona, grundlægger og administrerende direktør i Associa, arbejder undercover for at møde de medarbejdere, som holder ejerlejlighed- og HOA's administrationsselskabets fundament stærkt. Mens han arbejder som "Charlie Lucas", bliver Carona blæst efter at have forsøgt at kæmpe sig igennem et kedeligt rengøringsjob på et beboelsessted. Og han finder det andet end nem sejlads, når han arbejder i receptionen på en yachtklub.