Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Syv designere står ansigt til ansigt med deres første udfordring: at sy en kjole der er den røde løber værdig.

 • Episode 1

  Syv håbefulde designere står ansigt til ansigt med deres første udfordring: At sy en kjole, der er den røde løber værdig. Og kjolen skal sys udtre genbrugskjoler. Det er en kæmpe mundfuld for designerne, der på kun 24 timer skal få kjolen til at sidde perfekt på deres model.

  Publiceret: 29 okt 2015

 • Episode 2

  De seks designere bliver til deres store overraskelse sat sammen to og to, hvor de i fællesskab skal designe et to-i-et sæt tøj, der skal kunne styles til både dag og aften. Sættet skal sys ud af genbrugstøj og skal stå færdigt på kun 24 timer. Men den største udfordring viser sig at være samarbejdet.

  Publiceret: 5 nov 2015

 • Episode 3

  De fem håbefulde designere bliver sat på deres livs udfordring, da de skal omdesigne popstjernen Lina Rafns gamle kjoler til nye, trendsættende outfits, som Lina kan bruge på en promotiontour. Det faste dommerpanel består af Mark Tan og Charlotte Eskildsen og dagens gæstedommer er popsanger Lina Rafn.

  Publiceret: 12 nov 2015

 • Episode 4

  Fire håbefulde designere har kæmpet sig frem til semifinalen. De bliver presset til det yderste, når de på 24 timer skal designe et outfit kun i denim.

  Publiceret: 19 nov 2015

 • Episode 5

  Nu står de tre allerdygtigste designere tilbage i den altafgørende finale. På bare 24 timer skal designerne lave et fascinerende showpiece, der skal kunne afslutte et modeshow for Designers Remix. Det er kulminationen af fem ugers benhårdt slid og arbejde, hvem der vinder titlen som Danmarks Nye Trendsætter.

  Publiceret: 26 nov 2015