Afspil programmetSæson 5 - Episode 1

Favorit


I The Hills følger vi Lauren (LC fra Laguna Beach), da hun flytter fra sit hjem i Orange County til Los Angeles, hvor hun jagter drømmen om at blive en del af modebranchen og forsøger at holde balancen mellem at passe studierne og vennerne. Se sæson 1-6

 • Episode 1

  Da Heidi kommer uanmeldt til Laurens fødselsdagsfest, græder de to gamle venner over deres ødelagte venskab. Spencer kommer op at slås, da Cameron beskylder ham for at samle en bartender op.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 2

  Spencers flirtende opførsel får Heidi til at tage hjem til Colorado, hvor hun møder en gammel kæreste. Lauren skælder Stephanie ud for at have inviteret Heidi til festen. Spencer ender en lang stilhed med Brody.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 3

  Da Heidi overrasker Spencer på en natklub med bartenderen Stacie, forlanger hun, at de går i parterapi. Lauren risikerer sit rygte, da hun skaffer Stephanie en praktikplads hos People's Revolution.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 4

  Audrina prøver at komme sig over Justin ved at gå efter Brody. Heidi slæber en modvillig Spencer med til parterapi. Da Stephanie kvajer sig hos People's Revolution, truer Lauren med at fyre hende.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 5

  Audrina prøver at glemme Justin ved at score Brody, da pigerne tager med på drengenes surf-tur til Hawaii. Heidis uskyldige ekskæreste kommer på besøg, og hun håber, at hans værdier vil smitte af på Spencer.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 6

  Audrina bliver knust, da Brodys kæreste konfronterer hende om Hawaii og Brody ikke gør noget for at stoppe det. Heidi opsnapper en sms fra Stacie til Spencer og tager på natklub for at konfrontere hende.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 7

  Justin konfronterer Audrina om at være sammen med Brody i Hawaii. Stephanie ødelægger en fotooptagelse på jobbet, så Lauren får skældud af Kelly. Bartenderen Stacie prøver at slutte fred med Heidi.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 8

  Spencer prøver at redde sit forhold til Heidi ved at bede hendes cowboyfar om tilladelse til at gifte sig med hende. Lauren må fyre Stephanie fra People's Revolution og risikerer deres venskab.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 9

  Lauren overvejer, om hun skal tage til Heidis bryllup, efter Spencer omsider siger undskyld. Brody nægter at risikere sit forhold til Jayde for at redde sit forhold til Audrina, og Stephanie konfronterer Kelly Cutrone.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 10

  I Laurens sidste afsnit, må hun beslutte, om hun er villig til at tilgive Spencer for at kunne være der for Heidi til hendes "prinsesse"-bryllup. Alle de medvirkende dukker op og bliver chokeret af en overraskende gæst.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 11

  Kristin starter en krig, da hun lægger an på Justin lige foran Audrina. Spencer ser på huse med Heidi og køber et hus uden hendes godkendelse.

  Publiceret: 1 aug 2015

 • Episode 12

  Da Audrina brænder Kristin af, beslutter hun sig for ikke at kæmpe imod sin tiltrækning af Justin. Heidi melder sig til at passe naboens barn, men Spencer vil ikke have noget med børn at gøre.

  Publiceret: 1 aug 2015