Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit


I The Hills følger vi Lauren (LC fra Laguna Beach), da hun flytter fra sit hjem i Orange County til Los Angeles, hvor hun jagter drømmen om at blive en del af modebranchen og forsøger at holde balancen mellem at passe studierne og vennerne. Se sæson 1-6

 • Episode 1

  Lauren Conrad jonglerer sin designeruddannelse, et krævende praktikantophold og en uforudsigelig bofælle, der saboterer hendes jobevent, så hun lærer hurtigt, at alt er større i L.A., inklusive hendes problemer.

  Publiceret: 1 jul 2015

 • Episode 2

  Når Heidi fikser et intervju for "drømmejobben" som får henne til å overveie å hoppe av skolen permanent, forstår Lauren at hun og Heidi kanskje har helt forskjellige mål.

  Publiceret: 1 jul 2015

 • Episode 3

  Teen Vogue sender Lauren væk på et ærinde til New York, og da hun vender tilbage til L.A. venter der en stor overraskelse fra hendes fortid. Heidi indser, at arbejdet som festarrangør ikke er en stor fest.

  Publiceret: 1 jul 2015

 • Episode 4

  Da Jason, Laurens eks fra Laguna Beach, dukker op i hendes liv igen, indser Lauren, at hun måske ikke er kommet sig over ham. I sit nye job spørger Heidi om prisen er for høj.

  Publiceret: 1 jul 2015

 • Episode 5

  Lauren skynder sig hjem fra et Teen Vogue-event for at være sammen med Jason på hans fødselsdag, men aftenen går ikke som forventet. Audrina beder om Heidis råd til hendes seneste date med model/skuespiller Danny.

  Publiceret: 1 jul 2015

 • Episode 6

  Jason bliver en stor distraktion i Laurens professionelle og akademiske liv. Heidi får endelig sin store chance for at arbejde på natklubberne, men den kunne ikke være kommet på et værre tidspunkt.

  Publiceret: 1 jul 2015

 • Episode 7

  Det er slængets første ferie i L.A., men ikke alle får, hvad de har ønsket sig. Lauren får svært ved at få et nytårskys, da hun får et uventet opkald fra en gammel flamme.

  Publiceret: 1 jul 2015

 • Episode 8

  Jason vil gøre Laurens 20 års fødselsdag speciel, men da hun lyver om at arbejde med mandlige modeller til en opgave for Teen Vogue, bliver deres forhold sat på prøve.

  Publiceret: 1 jul 2015

 • Episode 9

  Heidi beslutter omsider, at hun har haft nok drama med Jordan. Lauren og Jason tænker på at tage tingene videre til det næste niveau.

  Publiceret: 1 jul 2015

 • Episode 10

  Da Laurens hårde arbejde til modeugen i L.A. fører til en alle tiders karrieremulighed, er hun splittet mellem sit job og sin fyr.

  Publiceret: 1 jul 2015