Afspil programmetSæson 2 - Episode 8

Favorit

Sæson


Vi følger Charlotte Crosby! Ny episode hver lørdag.

 • The Charlotte Show

  Episode 8

  Charlotte planlægger en overraskelse, der skal få hendes og Joshs forhold op på et helt nyt niveau. Josh forsøger at overvinde sin største frygt og bevise sin kærlighed til Charlotte.

  Publiceret: 27 apr 2019

  Varighed: 44:01

 • The Charlotte Show

  Episode 7

  Løser Charlotte og Mel tingene mellem sig før rejsen til Sydafrika? Josh spiller helt, da han hjælper Charlotte efter et uheld. Charlotte tager på afrikansk safari med Josh.

  Publiceret: 20 apr 2019

  Varighed: 43:41

 • The Charlotte Show

  Episode 6

  Joshs forældre overnatter. Kan Crosbys og Ritchies enes? Charlotte tror, hun har konstateret paranormal aktivitet og beder en synsk mand og hans hund om hjælp. Mels fødselsdag er en katastrofe.

  Publiceret: 13 apr 2019

  Varighed: 44:01

 • The Charlotte Show

  Episode 5

  Josh og Charlotte har planlagt, at deres forældre skal mødes, så de er nu på vej mod et nyt niveau af kærlighed, men det går skævt, da Charlottes forsøg på at overraske Josh går frygtelig galt.

  Publiceret: 6 apr 2019

  Varighed: 43:30

 • The Charlotte Show

  Episode 4

  Charlotte må lægge en plan for at redde sit skrøbelige forhold til Josh. Charlotte og hendes familie og venner tager til Adam og Jamies forlovelsesfest, men aftenen ender i en mediestorm.

  Publiceret: 30 mar 2019

  Varighed: 43:37

 • The Charlotte Show

  Episode 3

  Charlotte og hendes mor er i Island for at redde hvaler. Storbritannien går Josh i byen, og det fører til et stort skænderi. Charlotte og Josh stiller spørgsmålstegn ved, om de skal være kærester.

  Publiceret: 23 mar 2019

  Varighed: 44:03

 • The Charlotte Show

  Episode 2

  Efter deres store skænderi mødes Charlotte og Mel for at løse deres problemer. Josh inviterer Charlotte til en stor familiemiddag, og Charlottes agent ringer med en spændende nyhed.

  Publiceret: 16 mar 2019

  Varighed: 43:57

 • The Charlotte Show

  Episode 1

  Charlotte og Josh har det fint, men har et stort skænderi den dag, hans søster holder babyfest. Charlotte arrangerer en pigeaften for at opmuntre Melissa, men det ender dårligt.

  Publiceret: 9 mar 2019

  Varighed: 43:58

The Charlotte Show

The Charlotte Show

Ny episode hver lørdag.
Love Island Norge

Love Island Norge

Se hele første sæson her.