Afspil programmetSæson 1 - Episode 6

Favorit

Sæson


Teen Mom: Young Moms Club følger Heather, Chandlar, Nikki, Nicole, Alyssa og Cheyenne. De forsøger de at navigere livet på den eneste måde, de kender: sammen.

 • Episode 6

  I sæsonafslutningen må Chandler vælge mellem sine venner eller et liv med Aaron. Heather får muligheden for at bevise, at hun kan klare sig som arbejdende mor.

  Publiceret: 29 jul 2019

 • Episode 5

  Efter at have været i terapi, giver Nicole sin kæreste, Michael, en chance til. Chandlar savner Aaron, selv om han droppede hende og flyttede til Las Vegas. Cheyennes mor beder hende flytte ud.

  Publiceret: 22 jul 2019

 • Episode 4

  Chandlar er endelig parat til at droppe Aaron fra sit liv. Heather har fået det bedre, og forsøger at få sit firma op at køre. Cheyenne frygter, at det er slut mellem hende og ægtefællen.

  Publiceret: 15 jul 2019

 • Episode 3

  Chandlar har svært ved at få familien til at acceptere, at hun vil give Aaron endnu en chance. Heather er tilbage på sporet efter at have født.

  Publiceret: 8 jul 2019

 • Episode 2

  Heathers problemer med helbredet efter graviditeten tvinger hende til at tage en livsændrende beslutning. Cheyennes mor giver hende en økonomisk livlinje, og Nicole kommer tættere på sin nye kæreste.

  Publiceret: 1 jul 2019

 • Episode 1

  En gruppe venner skal beslutte, om de skal lukke en high-school-ven, Chandlar, ind i deres vennekreds igen. Nikki skal forholde sig til sin mor, der presser hende til at blive gift.

  Publiceret: 24 jun 2019