Afspil programmetSæson 6 - Episode 8

Favorit

Sæson


Se med, når de fem fyrige mødre skal balancere forhold, babyer, karrierer, drama, kærlighed og tab.

 • Teen Mom UK

  Episode 8

  Shannon og Charlie holder en babyrejse lige før babyen ankommer! Chloe og Jordan presser sig selv til grænsen. Megan nyder sin tid med Dylan og hans kæresten. Amber holder et kønsafsløringsparty.

  Publiceret: 23 sep 2019

  Varighed: 44:04

 • Teen Mom UK

  Episode 7

  De stolte forældre Sassi og Darren ser supersøde Zenay'ya på podiet. Shannon planlægger et familiefoto, men Charlie kommer ikke. Chloe klipper Marleys hår for velgørenhed.

  Publiceret: 16 sep 2019

  Varighed: 43:59

 • Teen Mom UK

  Episode 6

  Chloe og Jordan lever livet på ferie på Korfu. Shannon foreslår, at Charlie flytter ind. Sassi beslutter sig for den store operation og Amber forsøger at forblive positiv med babyen.

  Publiceret: 9 sep 2019

  Varighed: 44:02

 • Teen Mom UK

  Episode 5

  Sassi starter sin nye forretningsidé, en salon. Chloe beslutter, at hun vil være jordemor, men Jordan er svær at overbevise. Megan finder ud af en hemmelighed om Dylan og hans kæreste.

  Publiceret: 2 sep 2019

  Varighed: 43:46

 • Teen Mom UK

  Episode 4

  Shannon får en spændende nyhed. Chloe udspørger Jordan om turen til Bratislava. Megan tager sig en snak med Dylans kæreste. Sassi får fjernet sin bøjle, men der er intet at smile over.

  Publiceret: 26 aug 2019

  Varighed: 44:01

 • Teen Mom UK

  Episode 3

  Amber og Stes weekendtur går ikke som planlagt. Chloe er sur over Jordans drengeferie. Bølgerne går højt for Sassi og Megan afviser en betænksom gestus af Dylans kæreste.

  Publiceret: 19 aug 2019

  Varighed: 43:40

 • Teen Mom UK

  Episode 2

  Chloe får sig en overraskelse da Jordan fortæller hende, at han ikke vil være sammen med hende. Shannon kan ikke klare mere. Megan arrangerer en fest og lærer, at man ikke kan stille alle tilfreds.

  Publiceret: 12 aug 2019

  Varighed: 43:52

 • Teen Mom UK

  Episode 1

  Amber har et forslag til Ste. Megan får det bedste ud af en dårlig situation med Dylan. Chloe drømmer om et stort hus mens Sassi allerede har et hus, men ingen Darren.

  Publiceret: 5 aug 2019

  Varighed: 43:53

Geordie OGs

Geordie OGs

Ny episode hver fredag.
The Challenge

The Challenge

Ny episode hver torsdag.