Favorit

Sæson


Teen Mom UK er tilbage med en eksplosiv femte sæson. Se med, når de fem fyrige mødre skal balancere forhold, babyer, karrierer, drama, kærlighed og tab. Ny episode hver mandag.

 • Teen Mom UK

  Episode 8

  Chloe og Jordan kæmper for deres forhold og Sassi og Darren forenes til Zena'yas fødselsdag. Dylan betror sig til Megan og Shannon og Charlie ser deres baby for første gang.

  Publiceret: 17 jun 2019

  Varighed: 44:03

 • Teen Mom UK

  Episode 7

  Sassi beslutter at farve sin mors hundes pels lilla og blå. Charlie har svært ved at acceptere Shannons graviditet. Megan kan ikke forlade Dylan og Chloe og Jordan får et tårevædet gennembrud.

  Publiceret: 10 jun 2019

  Varighed: 44:02

 • Teen Mom UK

  Episode 6

  Shannon har en spændende nyhed, men Charlie er ikke glad. Sassi forlanger svar fra Darren. Amber og Ste har nået bristepunktet med Brooklyns opførsel, og Megan prøver at tale Dylan til fornuft.

  Publiceret: 3 jun 2019

  Varighed: 43:28

 • Teen Mom UK

  Episode 5

  Megan får det svært, da Dylan forsvinder. Amber holder forlovelsesfest - for sin mor! Shannon kæmper med regler ved sengetid, og det er trist for Chloe, da Jordan får en diagnose.

  Publiceret: 27 maj 2019

  Varighed: 43:59

 • Teen Mom UK

  Episode 4

  Amber tager på pigeferie, der er flere dårlige nyheder for Sassi, som mister sit job. Shannon rammer en mur, og Megan er så ensom. Chloe tvinger Jordan til at være romantisk.

  Publiceret: 20 maj 2019

  Varighed: 44:07

 • Teen Mom UK

  Episode 3

  Chloe gør oprør i London, Sassi har svært ved at bo hjemme igen, og Megan konfronterer sine følelser. Shannon og Charlie bliver seriøse og ser på huse, mens Amber sover på gaden.

  Publiceret: 13 maj 2019

  Varighed: 43:52

 • Teen Mom UK

  Episode 2

  Sassi møder mere modgang og må opgive sit hjem. Chloe fortvivler, da Jordans opførsel bliver endnu værre. Shannon gennemgår Charlies mobil. En knusende nyhed bringer Dylan og Megan sammen.

  Publiceret: 6 maj 2019

  Varighed: 44:02

 • Teen Mom UK

  Episode 1

  Megan sluger sin stolthed, da hun tilbringer en dag med Dylan og hans nye kæreste. Sassi og Darren slår op. Der er bryllupsklokker i Ambers liv. Shannon får sit eksamensresultat.

  Publiceret: 29 apr 2019

  Varighed: 43:56

The Hills: New Beginnings

The Hills: New Beginnings

Ny episode hver lørdag.
Teen Mom: Young Moms Club

Teen Mom: Young Moms Club

Ny episode hver mandag.