Afspil programmetSæson 8 - Episode 8

Favorit

Sæson


Følg Maci, Amber og Catelynn og få indblik i de udfordringer de møder i deres liv som nybagte mødre. Ny episode hver fredag.

 • Teen Mom OG

  Episode 8

  Amber og Gary diskuterer, hvordan de skal forholde sig til Leahs panikanfald. Cheyenne sætter spørgsmålstegn ved Corys prioriteter, da han tager på ferie med Talyor selvom hans mor kommer på besøg.

  Publiceret: 15 nov 2019

  Varighed: 39:42

 • Teen Mom OG

  Episode 7

  Catelynn fejrer mors dag mens Tyler besøger sin søster i Texas. Maci rejser til Washington for at tale for PCOS-sagen, og Cheyenne er chokeret over Corys kærestes opførsel på Mors Dag.

  Publiceret: 8 nov 2019

  Varighed: 38:59

 • Teen Mom OG

  Episode 6

  Damerne tager på deres første pigetur i ti år til Florida. Opsat på at tilbringe noget tid væk hjemmefra, fortæller Cheyenne Nova nyheden, men det falder ikke i god jord.

  Publiceret: 1 nov 2019

  Varighed: 40:02

 • Teen Mom OG

  Episode 5

  Ryan vender hjem efter 90 dage i fængslet. Cheyenne og Matts forhold bliver seriøst, men Cory bliver chokeret da han finder ud af, at de vil have en baby.

  Publiceret: 25 okt 2019

  Varighed: 39:48

 • Teen Mom OG

  Episode 4

  Macy og Taylor har et photoshoot for TTM for deres babykollektion mens Ryans familie forbereder sig på, at han bliver løsladt fra fængslet.

  Publiceret: 18 okt 2019

  Varighed: 39:50

 • Teen Mom OG

  Episode 3

  Catelynn føder sin tredje datter. Cheyenne begynder at date en ny og det tager ikke længe før Cory finder ud af det. Maci er bekymret for, at Mavericks stammen kan være et symptom på noget alvorligt.

  Publiceret: 11 okt 2019

  Varighed: 40:03

 • Teen Mom OG

  Episode 2

  Maci har svært ved at fortælle Bentley, at Ryan er kommet i fængsel. Ryders sygdom sender hende på hospitalet. Cheyenne frygter, at Cory ikke forstår alvorligheden.

  Publiceret: 4 okt 2019

  Varighed: 39:22

 • Teen Mom OG

  Episode 1

  Catelynn og Tyler flytter sammen efter at have været prøvesepareret i 30 dage. Ryan vender hjem efter rehab og vil mødes med Maci. Cheyenne og Cory skændes fordi hans nye kæreste omgås Ryder.

  Publiceret: 27 sep 2019

  Varighed: 40:08

 • Teen Mom OG

  Teen Mom OG Special: Being Levi

  Efter en problematisk forældremyndighedskamp med Bristol Palin, har Levi fundet lykken med sin nye kone og deres to døtre. Levi arbejder på at involvere sin søn Tripp flere tusind kilometer væk.

  Publiceret: 20 sep 2019

  Varighed: 37:54

 • Teen Mom OG

  Teen Mom OG Special: Being Danae

  Danae Hudson, Briannas eks, er tilbage og klar ti at tage et nyt skridt i livet som en transkønnet mand. Men før han kan gennemgå operationen, skal Danae løse sit dårlige forhold til sin mor.

  Publiceret: 20 sep 2019

  Varighed: 39:20

 • Teen Mom OG

  Teen Mom OG Special: Being Cory

  Cory Wharton er kendt for at være med i Real World, The Challenge og Ex on the Beach, men nu skal han spille sit livs rolle, som far til sin datter Ryder.

  Publiceret: 13 sep 2019

  Varighed: 39:03

 • Teen Mom OG

  Teen Mom OG Special: Being Dakota

  Dakota Meyer, krigshelt og far, lærer at dele forældremyndigheden med eks-konen Bristol Palin samtidig med, at han har PTSD. Han genopbygger sit liv et skridt ad gangen.

  Publiceret: 13 sep 2019

  Varighed: 38:52

Geordie OGs

Geordie OGs

Ny episode hver fredag.
The Challenge

The Challenge

Ny episode hver torsdag.