Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Følg Farrah, Maci, Amber og Catelynn og få indblik i de udfordringer de møder i deres liv som nybagte mødre. Se sæson 1-8

 • Episode 1

  Den enlige teenagemor Farrah dater mod sin families ønske, mens Maci begynder at planlægge sit bryllyp med Ryan. Catelyn flytter hjem til sine misbilligende forældre, og Ambers nervøsitet over at være mor tager alle hendes kræfter.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 2

  Teenagemor Maci overvejer at bryde med sin forlovede, Ryan, mens Farrah begynder at date en ny fyr, selv om hendes familie ikke billiger det. Amber kæmper med at få sin eksamen, og Catelynn føler, hun er kommet på afstand af sin datter siden adoptionen.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 3

  Catelynns familie er oprørte over bortadoptionen, mens Amber og Gary skændes uafbrudt. Farrah lærer, at det ikke er nemt at date for en teenagemor. Maci, nybagt single, kæmper med at balancere mellem skole og moderskab, da vennerne tager på college.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 4

  Amber og Garys skænderier når kogepunktet, mens Catelynn har svært ved at finde et sted at bo, da hendes mor flytter væk. Nybagte alenemor Maci skifter mening, og den drengesyge Farrah vælger at få beskyttelse.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 5

  Catelynn kommer overens med belutningen om adoption på et weekendophold med andre mødre, mens Maci og Ryan går til en terapeut. Amber overvejer at acceptere hjælp fra sin ex, og Farrah overvejer at være mere hjemme hos sin baby.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 6

  Teenagemor Maci kæmper med sin følelser over for sin kæreste, mens Catelynn er bekymret for, at hendes kærestes far skal i fængsel. Alenemor Farrah skifter fokus til sin datter, og Amber må sande sin frygt for at sende sin baby i dagpleje.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 7

  Amber vil gøre en ende på stridighederne og flytte væk fra Gary, og Farrah kan ikke udholde at bo hos sine forældre længere. Maci har problemer med at klare skolen, da hendes søn begynder at gå, og Catelynn og Tyler begynder at planlægge fremtiden.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 8

  Catelynn og Tyler prøver at slippe Carly, og Tyler frier. Maci og Ryan kæmper med deres forhold, mens de fejrer Bentleys første fødselsdag. Amber planlægger Leahs første fødselsdag, og Farrah slutter fred med sin mor.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 9

  Dr. Drew taler med teenagemødrene foran et liv-publikum. De taler om de svære tidlige år som mødre, hjertesorg, glæde og konflikter, som vi så dem blive udsat for i sæson 1.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Teen Mom OG Special: Unseen moments

  Dr. Drew viser eksklusive klip, der aldrig er blevet vist før med Farrah, Maci, Catelynn og Amber fra den første sæson af Teen Mom.

  Publiceret: 1 nov 2018