Afspil programmetSæson 8 - Episode 11

Favorit

Sæson


Følg Maci, Amber og Catelynn og få indblik i de udfordringer de møder i deres liv som nybagte mødre. Ny episode hver fredag.

 • Teen Mom OG

  Episode 11

  Cheyenne besøger vindistriktet med Matt og Ryder for at afprøve, om han kan klare at passe Ryder. Mens Mackenzie forbereder sig til en fitnesskonkurrence, forsvinder Josh.

  Publiceret: 6 dec 2019

  Varighed: 39:56

 • Teen Mom OG

  Episode 10

  Maci og Taylor tager på en familietur til Atlanta for at se Bentleys baseballturnering og Ryan dukker overraskende op. Cheyennes far udspørger Matt om hans betingelsesløse kærlighed.

  Publiceret: 29 nov 2019

  Varighed: 39:45

 • Teen Mom OG

  Episode 9

  Da Maci holder op med at tage prævention foreslår hun, at Taylor bliver steriliseret. De sociale medier eksploderer, da Tyler går und med nogle venner i Arizona. Cheyenne rejser til Baltimore.

  Publiceret: 22 nov 2019

  Varighed: 39:51

 • Teen Mom OG

  Episode 8

  Amber og Gary diskuterer, hvordan de skal forholde sig til Leahs panikanfald. Cheyenne sætter spørgsmålstegn ved Corys prioriteter, da han tager på ferie med Talyor selvom hans mor kommer på besøg.

  Publiceret: 15 nov 2019

  Varighed: 39:42

 • Teen Mom OG

  Episode 7

  Catelynn fejrer mors dag mens Tyler besøger sin søster i Texas. Maci rejser til Washington for at tale for PCOS-sagen, og Cheyenne er chokeret over Corys kærestes opførsel på Mors Dag.

  Publiceret: 8 nov 2019

  Varighed: 38:59

 • Teen Mom OG

  Episode 6

  Damerne tager på deres første pigetur i ti år til Florida. Opsat på at tilbringe noget tid væk hjemmefra, fortæller Cheyenne Nova nyheden, men det falder ikke i god jord.

  Publiceret: 1 nov 2019

  Varighed: 40:02

 • Teen Mom OG

  Episode 5

  Ryan vender hjem efter 90 dage i fængslet. Cheyenne og Matts forhold bliver seriøst, men Cory bliver chokeret da han finder ud af, at de vil have en baby.

  Publiceret: 25 okt 2019

  Varighed: 39:48

 • Teen Mom OG

  Episode 4

  Macy og Taylor har et photoshoot for TTM for deres babykollektion mens Ryans familie forbereder sig på, at han bliver løsladt fra fængslet.

  Publiceret: 18 okt 2019

  Varighed: 39:50

 • Teen Mom OG

  Episode 3

  Catelynn føder sin tredje datter. Cheyenne begynder at date en ny og det tager ikke længe før Cory finder ud af det. Maci er bekymret for, at Mavericks stammen kan være et symptom på noget alvorligt.

  Publiceret: 11 okt 2019

  Varighed: 40:03

 • Teen Mom OG

  Episode 2

  Maci har svært ved at fortælle Bentley, at Ryan er kommet i fængsel. Ryders sygdom sender hende på hospitalet. Cheyenne frygter, at Cory ikke forstår alvorligheden.

  Publiceret: 4 okt 2019

  Varighed: 39:22

 • Teen Mom OG

  Episode 1

  Catelynn og Tyler flytter sammen efter at have været prøvesepareret i 30 dage. Ryan vender hjem efter rehab og vil mødes med Maci. Cheyenne og Cory skændes fordi hans nye kæreste omgås Ryder.

  Publiceret: 27 sep 2019

  Varighed: 40:08

 • Teen Mom OG

  Teen Mom OG Special: Being Levi

  Efter en problematisk forældremyndighedskamp med Bristol Palin, har Levi fundet lykken med sin nye kone og deres to døtre. Levi arbejder på at involvere sin søn Tripp flere tusind kilometer væk.

  Publiceret: 20 sep 2019

  Varighed: 37:54


Geordie OGs

Geordie OGs

Ny episode hver fredag.
The Challenge

The Challenge

Ny episode hver torsdag.
Just Tattoo of Us

Just Tattoo of Us

Ny episode hver lørdag.