Afspil programmetTeen Mom 2 Special

Favorit

Sæson


I Teen Mom 2 følger vi mødrene Leah, Jenelle, Kailyn og Chelsea som skal håndtere både op- og nedture. Ny episode hver fredag.

 • Teen Mom 2 Special

  Dr. Drew er vært for et afsnit om sjove og hjerteknusende øjeblikke, der aldrig er blevet vist før, med Kailyn, Leah, Jenelle og Chelsea fra Teen Mom 2.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Teen Mom 2 Special

  I 'Teen Mom 2' følger MTV fire af de unge teenagemødres skæbne, som vi mødte i '16 & Pregnant'.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 1

  Leah har det svært med sin forestående skilsmisse, mens Chelsea hænger ud med Adam igen. Jenelle prøver at holde sig stoffri under sin betingede dom og Kailyn indser, at hun vil finde sammen med Jo igen.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 2

  Leah og Corey går til en mægler for at få myndigheden over pigerne, mens Chelsea og Adam tager et stort skridt fremad. Jenelle dumper en stoftest og Kailyn prøver at række ud til sin mor, som hun havde droppet kontakten med.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 3

  Leah og Corey afslutter deres skilsmisse og Chelseas far finder ud af, at Adam bor sammen med hende. Jenelle går imod sin advokats råd, mens Kailyn finder et billede af Jo og hans kæreste på nettet.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 4

  Leah besøger universitetet for at komme ind på et sygeplejerskekursus, Chelsea bliver inviteret til Dierks Bentley koncert for ikke at tænke på Adam. Jenelle betaler prisen for sin betingede dom og Kailyn slæber Jo i retten over myndighedsaftalen.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 5

  Leah møder en sød fyr, mens Chelsea og Adam officielt ender deres forhold. Jenelle står over for en fængselsstraf og Kail og Jordan begynder at få problemer.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 6

  Leah og Jeremy gør deres forhold officielt og Chelseas ven overbeviser hende om at prøve terapi. Jenelle møder en ny fyr, mens Kailyn håber, der er en chance for, at hun kan være sammen med Jo i stedet for Jordan.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 7

  Corey får kolde fødder med skilsmissen og det får Leah til at tvivle på sit nye forhold, Chelsea besøger en kosmetologskole, hun vil gå på. Jenelle beslutter at flytte ind med Josh, og Kailyn vil besøge sin familie i Texas.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 8

  Leah fortællers Jeremy om forvirringen med Corey, Chelsea prøver at komme i gang med skolen igen. Det går skævt med Jenelle, fordi hun flyttede for tidligt ind med Josh. Kailyn tager til Texas og besøger sin kusine og halvsøster.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 9

  Leah finder et større hus at flytte ind i med Jeremy og Chelseas hund bliver væk. Jenelle slår op med Josh, og Kailyn finder ud af, at hendes mor Suzi besøgte Isaac bag hendes ryg.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • Episode 10

  Leah planlægger pigernes toårs-fødselsdag og Chelsea overbeviser sin far om at hjælpe hende med at flytte. Kieffer kommer stormende tilbage i Jenelles liv, mens Kailyn møder en sød ny fyr.

  Publiceret: 21 mar 2016