Afspil programmetTattoo Salonen S04E01

Favorit

Sæson


I det indre København ligger The Old Barber Shop – Danmarks vildeste men også hyggeligste tattoo salon. Premiere: Se alle episoder nu.

 • Tattoo Salonen

  1

  Der er fart på, når vi åbner op for en ny sæson af Tattoo Salonen. Imens det kulørte personale i København fortsat har travlt med at opfylde kundernes blækfyldte drømme, så er Mortens drøm om at blive...

  Publiceret: 29 feb 2016

  Varighed: 43:00

 • Tattoo Salonen

  1

  Hannah har rund fødselsdag og alle i København er opsat på, at give hende en helt særlig dag med gaver og surprise! I Odense skal Jacob tatovere sin ømskindede far og det ser han som en kærkommen mulighed for at drille lidt.

  Publiceret: 7 mar 2016

  Varighed: 44:00

 • Tattoo Salonen

  3

  Der spænding i luften, når Morten og Hannah skal hente deres helt nye au pair i lufthavnen. Christian får sig en noget anderledes kunde, da den kristne Ponyboy kommer ind i salonen. Ponyboy er en såka...

  Publiceret: 14 mar 2016

  Varighed: 43:00

 • Tattoo Salonen

  4

  En anderledes arbejdsplads åbner endnu engang dørene til en verden fuld af blæk, blod og snurrende nåle. I fjerde sæson af Tattoo Salonen er der sket en del siden sidst, hvor vi mødte bedstevennerne M...

  Publiceret: 21 mar 2016

  Varighed: 43:00

 • Tattoo Salonen

  5

  Der bliver fniset og flirtet til den helt store guldmedalje, når veninderne Linnea og Freja kommer ind i salonen, for at få tusser af Fabien og Bobby. Og det bliver ikke mindre hedt, når Lara får sin store flirt Thomas som kunde.

  Publiceret: 28 mar 2016

  Varighed: 43:39

 • Tattoo Salonen

  6

  Morten bliver så rørt, da eksnarkomanen Kira fortæller sin hårde historie, at han beslutter at ville give en hjælpende hånd, ved hendes forestående bryllup.

  Publiceret: 4 apr 2016

  Varighed: 42:00

 • Tattoo Salonen

  7

  Jonas og Morten får sig et godt grin, når de overtaler en kunde til at få lavet et portræt af dem under hans arm. Bobby bliver godt udfordret, når han skal lave en tattoo af et blowjob om til gamle Holger Danske.

  Publiceret: 11 apr 2016

  Varighed: 44:00

 • Tattoo Salonen

  8

  Morten vil udvide sit imperium til Norden, så han tager Odensemanageren Justin med til Oslo for at kigge efter lokaler, imens Jonas må blive hjemme og passe på sin søn Dirk.

  Publiceret: 18 apr 2016

  Varighed: 42:00