Afspil programmetTattoo Salonen S04E01

Favorit

Sæson


I det indre København ligger The Old Barber Shop – Danmarks vildeste men også hyggeligste tattoo salon. Se sæson 4-5

 • 1

  Der er fart på, når vi åbner op for en ny sæson af Tattoo Salonen. Imens det kulørte personale i København fortsat har travlt med at opfylde kundernes blækfyldte drømme, så er Mortens drøm om at blive tattoobranchens svar på Joe and the Juice godt i gang.

  Publiceret: 29 feb 2016

 • 1

  Hannah har rund fødselsdag og alle i København er opsat på, at give hende en helt særlig dag med gaver og surprise! I Odense skal Jacob tatovere sin ømskindede far og det ser han som en kærkommen mulighed for at drille lidt.

  Publiceret: 7 mar 2016

 • 3

  Der spænding i luften, når Morten og Hannah skal hente deres helt nye au pair i lufthavnen. Christian får sig en noget anderledes kunde, da den kristne Ponyboy kommer ind i salonen. Ponyboy er en såkaldt Bronie og passioneret fan af My Little Pony.

  Publiceret: 14 mar 2016

 • 4

  En anderledes arbejdsplads åbner endnu engang dørene til en verden fuld af blæk, blod og snurrende nåle. I fjerde sæson af Tattoo Salonen er der sket en del siden sidst, hvor vi mødte bedstevennerne Morten og Jonas og salonens øvrige personale.

  Publiceret: 21 mar 2016

 • 5

  Der bliver fniset og flirtet til den helt store guldmedalje, når veninderne Linnea og Freja kommer ind i salonen, for at få tusser af Fabien og Bobby. Og det bliver ikke mindre hedt, når Lara får sin store flirt Thomas som kunde.

  Publiceret: 28 mar 2016

 • 6

  Morten bliver så rørt, da eksnarkomanen Kira fortæller sin hårde historie, at han beslutter at ville give en hjælpende hånd, ved hendes forestående bryllup.

  Publiceret: 4 apr 2016

 • 7

  Jonas og Morten får sig et godt grin, når de overtaler en kunde til at få lavet et portræt af dem under hans arm. Bobby bliver godt udfordret, når han skal lave en tattoo af et blowjob om til gamle Holger Danske.

  Publiceret: 11 apr 2016

 • 8

  Morten vil udvide sit imperium til Norden, så han tager Odensemanageren Justin med til Oslo for at kigge efter lokaler, imens Jonas må blive hjemme og passe på sin søn Dirk.

  Publiceret: 18 apr 2016