SPOTLIGHT

SPOTLIGHT følger de mest populære danske tv-stjerner, når de fester på brødrene Kasper og Peter Birchs bar.
 • Afspil Sæson 1 - Episode 7
 • SPOTLIGHT
  06:25

  Episode 7

  1 sep 2014

  FRIERI FOR RULLENDE KAMERAER: Paradise-deltageren Natascha overrasker både kæresten Anna og kameraholdet, da hun pludselig falder på knæ og frier midt under optagelserne til webtv-serien SPOTLIGHT, der følger festerne på Kasper og Peter Birchs bar i København. Se, hvad kæresten Anna svarer i dette 7. afsnit af SPOTLIGHT. På Paradise Hotel var Natascha kærester med Nadia, der nu danner par med Paradise-fyren Malte. Men nu har Natascha altså fundet den store kærlighed i Anna....

 • Episode 8

  3 sep 2014

  Få den nyeste sladder fra reality-verdenen i dette 8. afsnit af serien SPOTLIGHT, der følger livet på brødrene Peter og Kasper Birchs bar i København. Denne aften svarer alle gæsterne på, hvilken anden reality-deltager, de helst ville score? Og så fortæller Peter, hvordan han kom ind i bar-branchen og fik sin egen bar.

 • Episode 9

  8 sep 2014

  Det var en vild torsdag på SPOTLIGHT, da Mikkel og Melissa gæstede Brødrene Birchs bar i København sammen med alle de andre deltagere i Robinson Ekspeditionen 2014. Parret afslørede, at de gerne vil have et barn og derfor leder efter en større lejlighed i Randers. Paradise-Morten mødte op med armen i gips, han har nemlig brækket hånden på en ferie i Sunny Beach! Og så fortæller Paradise-kæresterne Yakub og Camilla, hvorfor deres forhold stadig holder på trods af jalousi og masser af fester...

 • Episode 10

  10 sep 2014

  Love is in the air... Der er "Bromance"-special i dette afsnit af SPOTLIGHT. Henrik fra Paradise Hotel afslører nemlig, at han har fået et nyt og overraskende crush, efter han og Paradise-kæresten Amanda ikke længere er sammen. Hør også, hvorfor Daniel fra For lækker til love drømmer om at score selveste Gustav!

 • Episode 11

  15 sep 2014

  I dette afsnit fester Susan K på SPOTLIGHT med sin svigerfar... Se, hvorfor her. Hør også, hvad den storbarmede, blonde Paradise-deltager fra sæson 4 laver nu? SPOTLIGHT følger de mest populære danske tv-stjerner, når de fester på brødrene Kasper og Peter Birchs bar i København. Få et eksklusivt kig ind i reality-verdenen, når de medvirkende fester, flirter og scorer. Vi giver dig den nyeste gossip med de navne, du kender fra dit TV. Se et nyt afsnit hver mandag og onsdag her på TV3PLAY

 • Episode 12

  17 sep 2014

  Det var en vild aften på SPOTLIGHT, da Sy Lee og Gustav gæstede baren! De er blevet bedste venner, efter de var med i Divaer i junglen. Men de kan stadig skændes højlydt. Specielt om, hvem der har været forelsket i hvem. Se deres sjove skænderi i klippet her, og hør, hvorfor Sy Lee ikke talte med Gustav i et halvt år. Henrik fra Paradise Hotel er stadig single efter bruddet med Paradise-kæresten Amanda. Her fortæller han, om der er en ny drømmekvinde i kikkerten. Natascha fra Paradise Hotel friede til sin kæreste for rullende kameraer i SPOTLIGHT for et par uger siden - nu afslører parret at de også drømmer om at få børn sammen.

 • Episode 13

  22 sep 2014

  Danny var vild med Amanda på Paradise Hotel - men nu har han fundet drømmepigen og planlægger at gå på knæ! Få hele historien om den hårde Paradise-fyrs store kærlighed her. De nye medvirkende i "Yacht Party" på TV3 festede også på SPOTLIGHT torsdag aften - Mike viser sine frække danse-moves, der lægger damerne ned på stribe, og Camilla afslører, at hun har scoret en kendt, dansk cykelrytter OG et par fodboldspillere!

 • Episode 14

  24 sep 2014

  Nyt dansk reality-par springer ud i dette afsnit af SPOTLIGHT. Sy Lee afslører nemlig, at han er vild med Ulven Peter og brugte hele torsdag aften på baren på at score ham. Se, om det lykkes i dette afsnit, hvor du også får historien om Ross fra "Big business på Vestegnen" - der parkerede sin "stjålne" Ferrari foran Brødrene Birchs bar

 • Episode 15

  29 sep 2014

  I torsdags festede Paradise-Amanda med sin nye kæreste Frederik på brødrene Birchs bar i København - eks-kæresten Henrik var der også. Se, hvad der skete i 15. afsnit af webtv-serien SPOTLIGHT her. Kærligheden holdt ikke længe mellem Amanda og Henrik fra Paradise Hotel. Nu har Amanda fundet en ny kæreste, som hun er helt tosset med. Mød ham i klippet her, og hør meget mere om, hvordan de to blev forelsket i hinanden.

 • Episode 18

  8 okt 2014

  Backer deltog i Robinson Ekspeditionen 2013 - men desværre piger, den flotte charmør afslører nu, at han er strorforelsket i sin kæreste. Få hele historien her, hvor Backer fester med Behrad (Robinson og Et ton cash) på brødrene Birchs bar i København. Hør også, hvorfor Daniel og Rikke fra For lækker til love ikke kunne lide hinanden i starten, men nu faktisk er blevet ret gode venner - og måske mere end det?

 • Episode 19

  13 okt 2014

  Gustav afslører, at han i denne sæson af For lækker til love bliver forelsket i Daniel, som han troede var biseksuel, men viste sig at have en kæreste - der var gravid. "Jeg troede aldrig, jeg skulle sige det, men jeg blev forelsket i ham. Han løj for mig og var mig utro - med en kvinde, som var gravid". Få Gustavs vilde historie i dette afsnit af SPOTLIGHT (Du kan se selve daten med fyren Daniel torsdag d. 16. oktober 21:00 i For lækker til love)

 • Episode 20

  15 okt 2014

  Sy Lee og Sidney Lee drømmer om at lave et tv-program sammen. Det afslørede de torsdag nat på "Ulven" Peters bar. De to reality-personligheder bliver tit forvekslet, fordi de næsten hedder det samme, er rigtig gode venner og enige om mottoet: "Fuck janteloven!" Få også historien om, hvorfor Paradise-Amanda har farvet sit hår mørkt og Daniel og Nikita fra For lækker til love afslører, at de kunne finde på at være sammen med hinanden!