• Episode 1: Inger Støjberg

  1 nov 2018

  Inger Støjberg er kendt for at have en stram udlændingepolitik, men kan hun holde den stramme linie, når Lenny og Philip vil forsøge at charme sig ind på Danmarks integrations- og udlændingeminister? De to reality-stjerner synes, at Ingers valgplakat mangler potentialet til at hænge på et værelses væg – de ville i hvert fald ikke selv hænge den op! Med inspiration fra filmplakater og med hjælp fra en professionel grafiker laver Lenny og Philip tre bud på moderne, ungdommelige valgplakater til Inger Støjberg. Vil Lenny og Philip stå skoleret, eller mener Inger overhovedet selv, at hun har brug for en ny valgplakat?

 • Episode 2: Anders Samuelsen

  1 nov 2018

  Anders Samuelsen har som højtstående udenrigsminister og partiformand allerede opnået alt, hvad man drømmer om, mener Lenny og Philip. Det eneste, udenrigsminister Anders Samuelsen mangler, er at have sin helt egen klub – ligesom andre højtstående mænd har. Derfor vil Lenny og Philip nu forsøge at overbevise Anders Samuelsen om, at han bør ansætte dem til at drive Københavns nye klub, som skal skaffe nye, festglade vælgere til Liberal Alliance.

 • Episode 3: Morten Østergaard

  1 nov 2018

  Morten Østergaards valgvideo er ifølge Lenny 'det værste lort', han nogensinde har set. De to aspirerende spindoktorer tager det derfor på sig at lave en helt ny valgvideo til Radikale Venstres formand. Fordi videoen skal tale til alle på Instagram, skal der selvfølgelig optræde en hund, fadølsbælning og en pølsevogn. Spørgsmålet er, om Morten Østergaard kan se sig selv i en valgvideo med bryster og gratis fadøl, eller om Lenny og Philip må opgive drømmen om at blive spindoktorer for Radikale Venstre?

 • Episode 4: Uffe Elbæk

  1 nov 2018

  Uffe Elbæk har været på Euromans liste over Danmarks bedst klædte mænd – og dét kan Lenny og Philip faktisk ikke forstå – især når han kører 'hipster-farfar-stilen'. Derfor vil de pitche en alternativ garderobe til Alternativets formand. For at forberede en catwalk-præsentation bedst muligt har de rådført sig med en model, som gør Lenny blød i knæene. Inspiration til outfits skal findes på en shoppingtur, og dét kræver ekstra meget, når man som Philip maxer ud på ADHD-skalaen ved synet af 50 blå skjorter.

 • Episode 5: Naser Khader

  1 nov 2018

  Naser Khaders Instagram-profil er en kæmpe katastrofe, synes Lenny og Philip. De to har tilsammen over en kvart million følgere, og som eksperter i at posere med 'kig-væk-finten' og tage de perfekte billeder med knivskarpe filtre er det en oplagt pitch, at de som Nasers spindoktorer ville forbedre folketingsmedlemmets image. Vil Naser ansætte de to reality-stjerner som sine nye spindoktorer, eller bliver de bare gjort til grin, når de skal ind på Christiansborg for at sælge dem selv og deres store viden om sociale medier?

 • Episode 6: Pernille Rosenkrantz-Theil

  1 nov 2018

  Pernille Rosenkrantz-Theil er ikke et navn, som Lenny og Philip har hørt om før. Derfor mener Lenny og Philip, at folketingsmedlemmet må gå helt nye veje, hvis hun vil blive kendt og populær blandt de unge. Med en helt ny sang vil Lenny og Philip prøve at overbevise Pernille om, at hun skal blive popmusiker. Man skal nemlig til tops på Spotify, hvis man vil til tops i samfundet. Spørgsmålet er, om Pernille synes, at idéen er så god, at hun vil ansætte Lenny og Philip som sine nye spindoktorer.