Favorit

Sæson


Siesta Key følger en eksklusiv gruppe venner, der er lige ved at blive voksne i den smukkeste strandby i USA: øen Siesta Key i Florida. De unge må lære at håndtere kærlighedskonflikter, forræderi, klasseproblemer og voksenalderen.

 • Siesta Key

  Episode 5

  Til et velgørenhedsgala finder Chloe ud af, at hendes venskab med Cara ikke er så ægte, som hun troede. Brandon beder Madisson være med i sin musikvideo, hvilket deres kærester bliver sure over.

  Publiceret: 16 apr 2019

  Varighed: 39:35

 • Siesta Key

  Episode 4

  Slænget tager til Miami, men Juliettes tur bliver ødelagt, da en uventet person ankommer. Madisson trænger Ben op i et hjørne, mens Garrett og Cara fortsætter med at udforske følelser.

  Publiceret: 9 apr 2019

  Varighed: 39:58

 • Siesta Key

  Episode 3

  Juliette udspørger Chloe om hendes følelser for Alex. Alex begraver stridsøksen med Jared, som er interessesret i Kelsey. Garrett går på en første date med en helt uventet person.

  Publiceret: 3 apr 2019

  Varighed: 39:58

 • Siesta Key

  Episode 2

  Da der bliver ballade til Alex' fødselsdagsfest opstår der nye alliancer, og gamle venskaber sættes på prøve. Efter Juliette fornærmer Chloe, prøver hun at ødelægge Juliette og Alex' forhold.

  Publiceret: 26 mar 2019

  Varighed: 39:53

 • Siesta Key

  Episode 1

  Alex holder fødselsdagsfest og går helt amok, da hans værste fjende og gamle flamme dukker op. Madisson kæmper med idéen om et langdistanceforhold.

  Publiceret: 19 mar 2019

  Varighed: 39:35

Love Island Norge

Love Island Norge

Se hele første sæson her.
Love Island UK

Love Island UK

Se alle fire sæsoner nu!
Are You The One? - Sverige

Are You The One? - Sverige

Nye episoder mandag, onsdag og fredag.