Afspil programmetSæson 2 - Episode 12

Favorit

Sæson


Siesta Key følger en eksklusiv gruppe venner, der er lige ved at blive voksne i den smukkeste strandby i USA: øen Siesta Key i Florida. De unge må lære at håndtere kærlighedskonflikter, forræderi, klasseproblemer og voksenalderen. Se alle episoder nu!

 • Siesta Key

  Episode 12

  Pauly prøver at forsvare Alex og skaber drama til Caras fest. Chloe fortæller Juliette nogle ting, der får hende til at tvivle på alt, hvad hun ved. Cara bliver rasende på Garrett.

  Publiceret: 4 jun 2019

  Varighed: 39:24

 • Siesta Key

  Episode 11

  Juliette fylder 21 år, og Alex prøver at købe sig ind i hendes liv med en overdådig gave. Garret og Cara er ved en skillevej, da Garrett afslører en jobmulighed, der bringer deres forhold i fare.

  Publiceret: 28 maj 2019

  Varighed: 39:51

 • Siesta Key

  Episode 10

  Garrett og Caras forhold bliver sat på prøve. Brandon og Jared dyster om Madissons gunst. Pauly kan få problemer efter sin anholdelse og prøver at rette op på sit forhold til sin bedstemor.

  Publiceret: 21 maj 2019

  Varighed: 39:33

 • Siesta Key

  Episode 9

  Madisson når bristepunktet med Ben. Brandon tager på turné som single og bliver glædeligt overrasket, da en vis person dukker op en koncert. Chloe ender sit forhold til Alex.

  Publiceret: 14 maj 2019

  Varighed: 39:59

 • Siesta Key

  Episode 8

  Juliette får chokerende nyheder fra en uventet kant. Garrett og Cara tager et stort spring i deres forhold. Jared tyr til alkohol for at undslippe sin fortid. Pauly bliver arresteret af politiet.

  Publiceret: 7 maj 2019

  Varighed: 39:45

 • Siesta Key

  Episode 7

  Juliette har det svært med nyheden om Alex og de to piger i hans seng. Chloe finder ud af, at Ben har sendt frække sms'er til Tawni bag Madissons ryg og vil tage ham på fersk gerning.

  Publiceret: 30 apr 2019

  Varighed: 39:40

 • Siesta Key

  Episode 6

  Madisson er med i Brandons musikvideo, hvilket skaber problemer i hendes forhold til Ben, og Brandons kæreste bliver jaloux.

  Publiceret: 23 apr 2019

  Varighed: 39:49

 • Siesta Key

  Episode 5

  Til et velgørenhedsgala finder Chloe ud af, at hendes venskab med Cara ikke er så ægte, som hun troede. Brandon beder Madisson være med i sin musikvideo, hvilket deres kærester bliver sure over.

  Publiceret: 16 apr 2019

  Varighed: 39:35

 • Siesta Key

  Episode 4

  Slænget tager til Miami, men Juliettes tur bliver ødelagt, da en uventet person ankommer. Madisson trænger Ben op i et hjørne, mens Garrett og Cara fortsætter med at udforske følelser.

  Publiceret: 9 apr 2019

  Varighed: 39:58

 • Siesta Key

  Episode 3

  Juliette udspørger Chloe om hendes følelser for Alex. Alex begraver stridsøksen med Jared, som er interessesret i Kelsey. Garrett går på en første date med en helt uventet person.

  Publiceret: 3 apr 2019

  Varighed: 39:58

 • Siesta Key

  Episode 2

  Da der bliver ballade til Alex' fødselsdagsfest opstår der nye alliancer, og gamle venskaber sættes på prøve. Efter Juliette fornærmer Chloe, prøver hun at ødelægge Juliette og Alex' forhold.

  Publiceret: 26 mar 2019

  Varighed: 39:53

 • Siesta Key

  Episode 1

  Alex holder fødselsdagsfest og går helt amok, da hans værste fjende og gamle flamme dukker op. Madisson kæmper med idéen om et langdistanceforhold.

  Publiceret: 19 mar 2019

  Varighed: 39:35

Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele sæson 12 nu!
The Charlotte Show

The Charlotte Show

Ny episode hver lørdag.