Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


I Sexy Business – Det frække Danmark kommer vi med på job, hvor frække danskere optræder i pirrende shows.

 • Episode 1

  Danmarks mest erfarne mandestripper Daniel skal ud med sit helt nye hjemmesyede Elviskostume for allerførste gang til en gymnasiefest, hvor hans scene hurtigt bliver fyldt med letpåklædte berusede gymnasiepiger.

  Publiceret: 7 apr 2016

 • Episode 2

  Denne gang i Sexy Business skal den tidligere stripper Jessica Sky forsøge at lære sin nye stripper, hvad der skal til for at give et herreselskab en rigtig god oplevelse.

  Publiceret: 14 apr 2016

 • Episode 3

  Misjka har fået et noget anderledes eventjob på en bar, der viser sig at være en bodega. Så den storbarmede glamourmodel må improvisere for at få ordentlig gang i værtshusgæsterne.

  Publiceret: 21 apr 2016

 • Episode 4

  Glamourmodellen Misjka er på frækt photo shoot med en anden pige, men har også sin lille søn med, og det er ikke helt nemt både at være model og mor på samme tid.

  Publiceret: 28 apr 2016

 • Episode 5

  Burlesqueperformeren Tinus skal optræde på Store Vega i København i et kæmpe fjerkostume, som han har store problemer med at få fragtet både ind og op på Vegas scene.

  Publiceret: 5 maj 2016

 • Episode 6

  I sæsonafslutningen på Sexy Business stiller Stripperen Daniel op til DM i strip. Daniel har ikke sovet i flere dage af nervøsitet og har i flere måneder trænet for at gøre sig klar til kampen om den eftertragtede titel som Danmarks bedste mandestripper.

  Publiceret: 12 maj 2016